Obavijesti

Promo sadržaj

Svjetski putnici – Emirates vas poziva da istražite svijet

Svjetski putnici – Emirates vas poziva da istražite svijet
4

Rezervirajte aviokarte po posebnim cijenama i planirajte putovanje u Dubai, Bangkok, Sydney, Maldive i ostale uzbudljive destinacije u svjetskoj mreži Emiratesa

Ima li boljeg načina kako zakoračiti u novu godinu nego planiranjem sljedećeg putovanja? U 2019. godini još lakše otkrijte nove kulture, odmorite na plaži ili jednostavno uživajte u istraživanju omiljenih destinacija unutar Emiratesove svjetske mreže. 

Nikad nije bilo lakše ispuniti svoje snove, pogotovo ako oni uključuju odmor u sunčanom Dubaiju ili posjet obitelji u Australiji – sve što je potrebno je rezervirati karte u Emiratesovoj akciji u periodu od 7. do 20. siječnja 2019. godine,  a putovati je moguće od 17. siječnja do 30. studenog 2019. godine. 

Tako putnici mogu odabrati između sljedećih posebnih cijena*: 

*Primjenjuju se Posebni uvjeti i pravila 

Aviokompanija Emirates poziva putnike da lete bolje i uživaju u nagrađivanom i ugodnom iskustvu leta u svim klasama. Tako svi putnici, bez obzira na klasu u kojoj putuju, imaju pristup sustavu zabave ice s više od 3.500 kanala koji donose najnovije TV serije i filmove, glazbu i igre. Uz to, kao dio jedinstvenog Emiratesovog iskustva, putnike očekuju besplatna pića te izbor jela inspiriranih regijom u koju putuju te naravno, svjetski poznata ljubaznost multikulturnog kabinskog osoblja, uključujući i više od 200 članova iz Hrvatske. Putnici u ekonomskoj klasi mogu ponijeti do 35 kg prtljage, 40 u poslovnoj te 50 u prvoj klasi. 

Emiratesovi putnici koji u ekonomskoj klasi putuju za Dubai imaju omogućenu dodatnu prtljagu na povratnom letu za vrijeme trajanja poznatog festivala Dubai Shopping 2019 - iščekivanog događaja koji traje pet tjedana i nudi izvanredne popuste i nagrade na mnogim prodajnim mjestima. Putnici koji putuju iz Dubaija u Muscat mogu iskoristiti dodatnih 10kg prtljage. Ponuda vrijedi za rezervacije napravljene od 3. siječnja 2019. do 2. veljače 2019. za putovanja od 3. siječnja 2019. do 2. veljače 2019.

Let je moguće rezervirati kod putničkih agenata ili na stranici www.emirates.com. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve