Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svladali su muškarca koji je s puškom uletio u klub

Zaštitar Sokol Marića Š. E. (37) i zaposlenik automat kluba Z. Z. (40) vidjeli su i svladali M. R. (33) koji je upao u automat klub s kalašnjikovom

Sanjin Strukić/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
2 komentara

Zaštitar (37) gledao je u cijev kalašnjikova u nedjelju oko 23.30 sati i nije pobjegao. Bio je na poslu u zagrebačkom automat klubu Admiral. Vrata kluba u Ilici bila su otvorena jer klima nije radila. Odjednom je ušao muškarac (33) s kalašnjikovom u ruci.
U klubu su bila dva gosta. Zaštitar je vidio pljačkaša kako ulazi i odmah skočio na njega. U pomoć mu je pritrčao i radnik kluba (40). Hrvali su se s pljačkašem na tlu. Iznenada je opalio kalašnjikov, a dva gosta su pobjegla. Zaštitar i radnik uspjeli su svladati pljačkaša i držati ga do dolaska policije.
- Naš zaštitar je postupio hrabro i profesionalno te će biti posebno nagrađen - rekao nam je Ante Perčin, direktor sektora zaštite u zaštitarevoj tvrtki Sokol Marić.
Policajci su uhitili razbojnika. Istodobno su pretražili i cijeli klub, ali nisu mogli pronaći ispaljeni metak. Pretpostavljaju da je slučajno izletio kroz otvorena vrata. Nasreću, nije nikoga pogodio.

Možda vas zanima i ovo:
Message