Obavijesti

Promo sadržaj

Tablete koje pomlađuju mozak i poboljšavaju pamćenje

Tablete koje pomlađuju mozak i poboljšavaju pamćenje
10

„Ovo me je zaštitilo od demencije. Sada pamtim sve i igram šah s unukom“, „Više ne griješim prezimena, a križaljke rješavam u 5 minuta!“ - to su samo dva od više tisuća iskustava zadovoljnih korisnika tretmana koji povećava mentalnu funkcionalnost

Specijalisti u oblasti neurologije iz SAD-a upozoravaju: problemi s pamćenjem NISU normalni, bez obzira na starosnu dob. Međutim, čak 80% Hrvata nakon 45. godine života može biti ugroženo demencijom, a to je sve zbog vanjskih čimbenika nazivanih „ubojicama pamćenja“. Srećom, pronađen je učinkovit način za povlačenje oštećenja mozga i poboljšanje pamćenja i koncentracije.

Što su „ubojice pamćenja“?

Evo dogovora specijaliste u oblasti neurologije, gospodina Marka Perovića – Ubojice pamćenja su vanjski čimbenici koji oštećuju mozak i uzrokuju demenciju. To su prije svega zagađen zrak, bezvrijedna hrana, buka i stres.
Koliko puta Vam se dogodilo razmišljati jesu li vrata zatvorena? Ne sjećati se je li glačalo isključeno? Ili ponovno tražiti naočale? Ni pod kojim uvjetima nije dozvoljeno ignorirati ove simptome – to je znak da je krajnje vrijeme povesti računa o pamćenju
Procjenjujemo da u sljedeće 4 godine broj osoba oboljelih od Alzheimera može porasti sa 60 milijuna na zapanjujućih 115 milijuna! Svatko od nas je ugrožen potpunom demencijom, međutim, ovaj problem se može povući – objašnjava Marko Perović.
Sve zahvaljujući najnovijem tretmanu iz SAD-a koji je upravo nazvan oružjem protiv demencije.

100% prirodni sastojci

To je jedinstven spoj prirodnih tvari sigurnih za zdravlje koje su smještene u tablete lake za gutanje. Njihovo djelovanje je natprosječno i višestruko. Najprije povlače oštećenja mozga, a zatim obnavljaju um kako bi osigurale pouzdano pamćenje i koncentraciju.

Koji sastojci garantiraju ovaj nevjerojatan učinak?

Ginko Biloba – ekstrakt ove dugovječne biljke je stražar koji štiti od zagađenja i osigurava odličan transport čistog kisika do mozga. Zahvaljujući tome razmišljamo znatno brže.
Sojin lecitin – predstavlja izobilje masnih kiselina od kojih je izgrađen mozak. Uklanja oštećenja sivih stanica i intenzivno obnavlja mozak.
Camellia Sinensis – odnosno kineski zeleni čaj – brzo i učinkovito oslobađa mozak od slobodnih radikala i samim tim ga pomlađuje.
Gotu kola – predstavlja bogat izvor D vitamina od čijeg manjka pati većina Hrvata. Unošenje ovog vitamina u organizam bistri um, ima antidepresivno djelovanje i garantira vitalnost.
A to su samo 4 od svih moćnih sastojaka ovog prirodnog tretmana!

Što o tretmanu misle njegovi korisnici?

„Bila sam strašno otupjela. Ne samo da nisam mogla odraditi lekciju s unucima, nego sam im i griješila imena! Jednom sam ostavila lonac na plinu i zamalo zapalila kuću. Mogla sam ubiti cijelu obitelj… Na kraju sam isprobala ove tablete jer mi ih je preporučila kolegica.
U početku nisam vjerovala da će mi to poboljšati pamćenje. Pogriješila sam! Sada imam um dvadesetogodišnjakinje! Ništa mi ne može pobjeći, sve pamtim. Ne moram praviti listu za kupnju, a sudoku rješavam u tren oka!“ - Gospođa Jana (64 godine) iz Splita

SAMO danas dobivate 51% popusta

Vi također, kao gospođa Jana i tisuće zadovoljnih korisnika, možete imati pouzdano pamćenje i ponovno uživati u životu! Pri prvom posjetu stranici ispod možete se učlaniti u klub za popust i dobiti tretman 51% jeftinije. Tretman je obuhvaćen 60-dnevnom garancijom zadovoljstva: u slučaju nezadovoljstva dobivate povrat novca.
Kliknite ovdje kako biste dobili popust na tretman za poboljšanje pamćenja >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.