Obavijesti

News

Komentari 33

Tadić: Rukovanje s Thaqijem nije povijesno nego pristojno

Tadić: Rukovanje s Thaqijem nije povijesno nego pristojno
1

To je bilo pristojno rukovanje s predstavnicima Albanaca s Kosova. Mnogo je važnije konačno završiti pregovore i pronaći rješenje za Kosovo i Metohiju, rekao je Tadić

VIDEO

Čelnik Demokratske stranke i bivši predsjednik Srbije Boris tadić rekao je u nedjelju da rukovanje s kosovskim premijerom Hashimom Thaqijem na Croatia summitu u Dubrovniku nema nikakav povijesni značaj, već da je to bilo pristojno rukovanje s predstavnicima Albanaca s Kosova. 

Gostujući na srbijanskoj televiziji u emisiji 'Stav Srbije' Tadić je rekao da taj susret ipak ima 'jednu simboličnu dimenziju'.

- Ne treba ga ni podcjenjivati, to nije čin jednog tako velikog dosega. Mnogo je važnije konačno završiti pregovore i pronaći rješenje za Kosovo i Metohiju  - rekao je Tadić, javlja Blic.

Prema Tadićevim riječima, u Dubrovnik ga je pozvao hrvatski premijer Zoran Milanović, a kako je istaknuo, važno je i da Srbija sudjeluje na međunarodnim forumima na kojima se donose odluke. 

- Ako neko misli da ne bi trebali sudjelovati tamo gdje se donose odluke, onda on ima problem sa logikom. Naša muka oko Kosova limitirala je takva sudjelovanja na međunarodnim forumima - rekao je Tadić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca