News

Komentari 2

Tajni dokumenti: iPod se može pregrijati i zapaliti

Tajni dokumenti: iPod se može pregrijati i zapaliti

Televizijska postaja iz Seattlea u SAD-u je otkrila da postoji dokument od 800 stranica u kojima se spominje čak 15 'incidenata' vezanih uz iPod

Applevo iPod je opasan, odnosno može se zapaliti i uzrokovati opekline. Televizijska postaja KIRO-TV iz Seattlea u SAD-u je u utorak objavila da postoji dokument od 800 stranica u kojem se spominje najmanje 15 "incidenata" vezanih uz iPod. Postaja KIRO-TV je incidente počela istraživati 2008. godine jer im se tada javila Jamie Balderas koja je dobila opeklinu na prsima.
- Nije mi bilo jasno kako sam opeklinu dobila baš na tom mjestu, a onda sam se sjetila da sam tamo imala iPod - rekla je Jamie. KIRO-TV je zatražio dokumente od Applea i dobio ih je tek za sedam mjeseci. U njima su otkrili da je problema s iPodom imala i Haylie Mooney iz Portlanda.
- Uzela sam iPod u ruku i bio je vruć. Odmah sam ga bacila na pod kako ne bih opekla šaku - rekla je Haylie Mooney. Spominju se i drugi slučajevi u kojima se iPod zapalio, a Apple za sada nema komentara.

Najčitaniji članci