Obavijesti

News

Komentari 9

Talijan je okupio četvoricu Zagrepčana za dilanje kokaina

Istraga je počela početkom rujna kada je zatečen 39-godišnji muškarac sa 100 g kokaina, za kojeg se sumnjalo da ga je nabavio na nagovor i za račun Talijana

VIDEO

Talijan  (39) koji živi i radi na zadarskom području uhićen je kao "glava" narko operacije preko koje je došao do 200 grama kokaina, što za osobnu upotrebu, što za daljnju prodaju. On povezanost s drogom niječe, a kako neslužbeno saznajemo, od uhićenja mu "zapinju strani jezici" pa tako i hrvatski, iako radi u Hrvatskoj kao turistički djelatnik.

Policajci Odjela kriminaliteta droga PU zadarske nekoliko su proteklih mjeseci istraživali 39-godišnjeg državljanina Italije te zaključili da je u proteklih nekoliko mjeseci angažirao četvoricu muškaraca u dobi od 36, 38, 39 i 42 godine, radi preprodaje kokaina vrijednog oko 100 tisuća kuna. 

Talijan je prijateljevao s 36-godišnjakom koji je imao veze u narko miljeu te je prijatelj s još trojicom muškaraca sa zagrebačkog područja krenuo u akciju nabave droge.

Talijan je izabrao ekipu od koje je svaki član otprije poznat policiji po kaznenim djelima  vezanim uz drogu. Jedini je on bio bez policijskog dosjea. Najprije je početkom rujna u Ulici Ante Starčevića u Zadru 'pao' 39-godišnjak sa 100 grama kokaina. Policija je odmah posumnjala da ga je nabavio na nagovor i za račun 39-godišnjeg talijanskog državljanina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Početkom listopada, na zadarskom području policajci su zatekli 42-godišnjaka s 50 grama kokaina i nekoliko desetaka tisuća kuna također namijenjenih 39-godišnjaku.

Potkraj listopada policajci su na zadarskom području uhitili 36-godišnjaka s 30 grama kokaina kojeg je trebao predati 39-godišnjaku.Sustav kupnje droge sa četiri mule raspao se kad su im policajci svu pronađenu droga i novac oduzeli, a onda su otišli i po organizatora.

- U završnici istraživanja u srijedu su na zadarskom području uhićeni 39-godišnjak, 36-godišnjak i 38-godišnjak kod kojih su pronađene manje količine kokaina i marihuane te mobilni telefoni i drugi predmeti povezani s ovim kriminalističkim istraživanjem. Nakon obrade svi su, uz kaznene prijave zbog sumnje u više kaznenih djela nedozvoljene proizvodnje i prometa drogama, privedeni pritvorskom nadzorniku, a potom i sucu istrage Županijskog suda u Zadru - kazao je glasnogovornik zadarske policijske uprave Elis Žodan.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1