Obavijesti

Promo sadržaj

Tars postao službeno pivo HNK Rijeka

Tars postao službeno pivo HNK Rijeka
10

Od početka srpnja ove godine pivo Tars je postalo službeno pivo HNK Rijeka potpisivanjem trogodišnjeg ugovora, a sam službeni event potpisivanja održao se u Ludwig`s Gastro Pub-u na Kukuljanovu, gdje je i smještena pivovara Kaltenberg Adria

Tom prilikom predstavljena su i zajednička pakiranja Tars piva i HNK Rijeka, što je početak zajedničke, osvježavajuće priče ova dva riječka branda.

"Kaltenberg je prije godinu dana izgradio pivovaru na riječkom području i zato smo se odlučili na suradnju, a brand Kaltenberg je prisutan u Hrvatskoj već 25 godina. Kreirali smo pravo navijačko, riječko pivo s kojim sada ulazimo u partnerstvo s HNK Rijeka. Tars je za Riječane i one koji se tako osjećaju, lager drukčiji od ostalih, poseban baš poput Rijeke. U novoj priči napravljena je i promocija novog proizvoda sa zajedničkim vizualnim identitetom Tars piva i HNK Rijeka" - ustvrdio je Gordan Putanec, generalni direktor pivovare Kaltenberg Adria.

Luka Ivančić, generalni direktor HNK Rijeka pozdravio je sve navijače i navijačice HNK Rijeka. Istaknuo je da je ovo povijesni trenutak za riječki nogomet jer dosad nije bilo ovakvog partnera u domeni piva s nadom da će suradnja potrajati puno duže od početnog ugovora, s vjerom u uspješnu budućnost i da će riječki navijači piti i uživati u Tars pivu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svečanom danu pridružili su se i nogometaši HNK Rijeka koji su se družili s navijačima koji su iskoristili priliku i kupili komplet ulaznica, te se slikali s Rabuzinovim suncem. 

Istovremeno je krenula prodaja zajedničkog brand Tars i HNK Rijeka u pivskim limenkama i povratnim bocama, koje se od sada mogu naći u velikom broju trgovina i ugostiteljskih objekata na riječkom području.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince