Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
113 komentara

'Tata se probio iz Vukovara da bi bio sa mnom prvi dan škole'

Vrlo emotivnim statusom na Facebooku na prvi dan nastave koja počinje u ponedjeljak osvrnuo se SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević prisjetivši se svog oca

Foto: Bojan Glavašević/Facebook
113 komentara

Vrlo emotivnim statusom na Facebooku na prvi dan nastave koja počinje u ponedjeljak osvrnuo se SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević prisjetivši se kako je svog oca, novinara i vukovarskog heroja Sinišu Glavaševića posljednji put vidio upravo na svom prvom danu škole.    

-  Ovo je moj prvi dan škole. I posljednji put da sam vidio svoga tatu.

Probio se iz Vukovara u crvenom golfu dvojci da bi bio sa mnom na prvi dan škole. Ova fotografija, uz još nekoliko koje smo taj dan snimili, neke su od najvrjednijih stvari koje posjedujem, i podsjećaju me koliko je vrijeme koje imamo s našim najmilijima istovremeno i krhko i dragocjeno, i kako zaista trebamo uživati u svakom trenutku koji s njima imamo.

Sutrašnji prvi dan škole za mene je važniji nego inače, jer ove godine u školu kreće jedan vrlo poseban prvašić - moj sin. Podijelio sam s njime uspomenu na svoj prvi dan škole, ispričao mu jednu priču o njegovom djedu Siniši koja je čekala baš ovaj dan da bude ispričana, i naravno - raščistio sam svoj raspored da budem s njim na njegov prvi dan škole.

Nadam se da će njemu, i svim prvašićima koji kreću u školu, uspomena na sutrašnji dan ostati jednako lijepa kao što je meni uspomena na moj prvi dan škole, i mog tatu - napisao je Glavašević.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message