Obavijesti

Promo sadržaj

Tele2 Gameraj: Sony PS4 1 TB, FIFA19 i 3 igre te Honor 10 lite

Tele2 Gameraj: Sony PS4 1 TB, FIFA19 i 3 igre te Honor 10 lite
1

Ugovaranjem ponude putem Tele2 webshopa ili telefonske prodaje na dar se dobiva peta igra

Razvojem pametnih mobilnih uređaja stigla je velika promjena u svijet gaminga, a igranje igara postalo je omiljena zabava svim generacijama. Mnogi se roditelji odlučuju pridružiti djeci u ovoj aktivnosti jer žele znati što igraju, kako igraju i jesu li u opasnosti, kako bi mogli na vrijeme reagirati.  

Među igrama koje privlače na stotine tisuća igrača svih generacija su Uncharted 4: A Thief's End, The Last Of Us Remastered, Rachet & Clank te FIFA19. S obzirom na to da nogometna groznica nikada ne prestaje, nova FIFA19 igračima će pružiti vrhunac klupskog nogometa na različitim modovima te iskustvo igre različitih turnira uključujući UEFA Ligu prvaka, Europsku ligu i Super Kup. 

Kako bi obitelji mogle zajedno uživati u ovim popularnim igrama te neograničenoj slobodi komunikacije na odličnom mobilnom uređaju, za samo 150 kuna mjesečno, uz tarifu RASPALI s BEZBROJ GB, dostupni su Honor 10 lite i Sony PS4 1 TB s četiri igre: Uncharted 4: A Thief's End, The Last Of Us Remastered, Rachet & Clank te FIFA19. Dodatna pogodnost je igra Spyro Reignited Trilogy koja dolazi uz ovaj paket ako se ponuda ugovori putem Tele2 webshopa ili telefonske prodaje.Odluči li se korisnik za Sony PS4 1 TB u kombinaciji s Huawei B525 routerom, koji nudi mogućnost spajanja do 64 uređaja istovremeno, ponuda je dostupna za samo 130 kuna mjesečno, uz BEZBROJ GB pokućnog interneta. 

Honor 10 lite je potpuno novi uređaj u Honor ponudi. Fashion ikona sa zaslonom u boji veličine 6,21 inča s dvostrukim 13MP+2MP digitalnim fotoaparatom s LED bljeskalicom i 24MP selfie kamerom izvrstan je odabir za sve one koji traže mobitel za snimanje videa i fotografiranje, ali istovremeno s baterijom koja može izdržati cijeli dan korištenja. 32 GB interne memorije osigurava dovoljno prostora za sve ono što treba uvijek biti na dohvat ruke, bilo da se radi o fotografijama s putovanja ili važim dokumentima za posao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bilo da PlayStation služi roditeljima za opuštanje od posla, djeci kao zabava nakon napisane zadaće ili gaming natjecanja u krugu obitelji, Tele2 svima omogućava uživanje u omiljenim igrama, vrhunskim mobilnim uređajima i neograničenoj slobodi komunikacije. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive