Obavijesti

Promo sadržaj

Tele2 nagrađuje korisnike bonova dodatnim gigabajtima

Tele2 nagrađuje korisnike bonova dodatnim gigabajtima
1

Korisnike bonova u Tele2 očekuju sjajna iznenađenja - uz svaku slagalicu s 5 GB dobivaju 1 GB ekstra sljedeća 24 mjeseca

VIDEO

Mladima koji žive s roditeljima, idu u školu ili studiraju važno je da mogu kontrolirati svoju potrošnju, a istovremeno imati dovoljno minuta za pozive, internetskog prometa za surfanje, pregledavanje i dijeljenje sadržaja s prijateljima. S obzirom na to da im je svaka kuna važna, za njih su idealne tarife na bonove. U Tele2 za samo 69 kn mjesečno mogu dobiti 5 GB i 200 minuta/SMS poruka, a za 79 kn mjesečno 5 GB i 1000 minuta/SMS poruka.

Svi Tele2 korisnici bonova koji do 15.11.2018., aktiviraju jednu od slagalica s 5 GB stječu pravo na dodatnih 1 GB tijekom sljedeća dvadeset četiri mjeseca. 

U današnje vrijeme, kada je život bez mobitela gotovo nezamisliv, svatko želi, uz idealnu tarifu, imati i mobilni uređaj koji potpuno odgovara njegovim potrebama. Meizu M5 Note DS namijenjen je upravo bonašima, a u Tele2 ponudi dostupan je za samo 899 kn.

Meizu M5 Note DS odlikuje 5.2” zaslon u boji s rezolucijom od 720 x 1280 piksela, Android OS sustav koji dolazi uz četverojezgrene 4 x 1,5 GHz procesore, dual SIM te 32GB interne memorije, dovoljno za pohranu omiljenih fotografija ili bilješki s predavanja. 13 MP digitalni fotoaparat s dual LED bljeskalicom i 5 MP prednjom kamerom garantiraju sjajne fotografije svaki puta, a izdržljiva baterija spremna je na sve dnevne izazove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.