Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Tematska vjenčanja su novi trend među mladencima

Originalno i romantično – dvije su riječi s kojima svi mladenci žele da se opiše njihovo vjenčanje. Baš to nude tematske svadbe koje su već nekoliko godina vodeći trend među vjenčanjima u zemlji i svijetu

Foto: Fort Apache

Originalno i romantično – dvije su riječi s kojima svi mladenci žele da se opiše njihovo vjenčanje. Baš to nude tematske svadbe koje su već nekoliko godina vodeći trend među vjenčanjima u zemlji i svijetu. Takvo iskustvo i veselje nudi Fort Apache Event House – samo desetak minuta od centra Zagreba. 

Foto: Fort Apache Želite li svoju priču s Divljeg zapada ne morate ići do američkih prerija, dovoljno je otići na zapadnu stranu Zagreba. Čim stanete pred Fort Apache Event House postanete svjesni da ste došli u novu dimenziju.  Prva takva zgrada u ovom dijelu Europe; od drveta s prekrasnim jezerom, zelenilom i mirom koji nude bezbroj mogućnosti za sve parove koji planiraju najvažniji dan u svom životu.

Foto: Fort Apache Vjenčanje inspirirano Divljim zapadom savršena je kombinacija rustikalne elegancije i opuštenosti. Za početak mladenci mogu razmisliti žele li početi proslavu vani te dočekati goste ili odmah krenuti u salu. Žele li potpunu romantiku, osoblje u ovom prostoru sve će osigurati, tako je nedavno jedan mladoženja odlučio svoju mladenku dovesti na konju. Sve je moguće uz njihovo osoblje i Catering Lobaris

Foto: Fort Apache Koliko mirno ili ludo vjenčanje žele odlučuju sam mladenci, a jedino što trebaju reći su želje. Prostor prima od 50 do 300 ljudi i moguće su različite kombinacije u prostoru, čak njih desetak, što daje slobodu u planiranju. Ako mladenci žele mehaničkog bika za ludu zabavu gostiju, bit će tamo, a sve je moguće organizirati tako da su svi gosti zadovoljni. 

Foto: Fort Apache U Cigar baru gosti se mogu ugodno opustiti uz vrhunsko piće, a osjećat će se kao u nekom ekskluzivnom „starom“ filmu. Plesni podij može biti na nekoliko mjesta, u prizemlju ili katu, igraonica za djecu s animatorima, lift, garderoba, osiguran prijevoz za goste… sve je podređeno gostima ovog prostora. 

Kako biste stvorili svoju priču u Fort Apache Event House pošaljite upit na e-mail: info@fort-apache.com i otvorite Facebook stranicu.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message