Obavijesti

News

Komentari 30

Temperatura i dalje u minusu: U subotu napokon stiže snijeg!

Temperatura i dalje u minusu: U subotu napokon stiže snijeg!
3

U petak pak raste vjerojatnost za oblačno vrijeme, a u subotu su ponajprije na zapadu mjestimice moguće i slabe oborine, uglavnom slab snijeg. Od petka malo hladnije

VIDEO

Jutros je veći dio Hrvatske u temperaturnom minusu. Zoran Vakula je u vremenskoj prognozi HRT-a najavio da će za vikend pasti i prve pahulje ove godine, no da se neće dugo zadržati. 

U srijedu će na istoku Hrvatske biti niskih oblaka i magle, koji se mogu i dulje zadržati. Jutarnja temperatura između -4 i -1 °C, a najviša dnevna ovisit će o magli i niskim oblacima - i bit će između 0 i 7 °C.

Porast najviše dnevne temperature ovisit će o niskim oblacima i magli i u središnjoj Hrvatskoj, pa će uz sunčana razdoblja i mjestimice umjeren jugozapadnjak biti oko 7 °C, a uz dugotrajnu maglu i niske oblake od 0 do 3 °C.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na zapadu zemlje bit će djelomice sunčano. U gorju će puhati umjeren jugozapadnjak, a na sjevernom Jadranu vjetar će biti slab jugozapadni i zapadni, uz mirno ili malo valovito more. Jutarnja temperatura u gorju od -3 do 3 °C, na moru od 3 do 8 °C, a najviša dnevna od 6 do 10 °C, na Jadranu od 11 do 14 °C.

Barem djelomice sunčano bit će i na srednjem Jadranu i unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar slab, ujutro uz obalu bura, danju zapadni i sjeverozapadni. Nakon razmjerno svježeg jutra u unutrašnjosti Dalmacije dnevna temperatura bit će oko 11 °C, na obali i otocima od 13 do 15 °C.

Najviše sunčanog vremena bit će na jugu Hrvatske, uz uglavnom slab vjetar i mirno ili malo valovito more. Jutarnja temperatura od 5 do 10 °C, a najviša dnevna između 13 i 16 °C.

Do petka većinom suho 

Stabilno vrijeme nastavlja se na kopnu i sljedećih dana, pri čemu će nakon mjestimične jutarnje magle najviše sunčanog vremena vjerojatno biti u četvrtak. U petak pak raste vjerojatnost za oblačno vrijeme, a u subotu su ponajprije na zapadu mjestimice moguće i slabe oborine, uglavnom slab snijeg. Od petka malo hladnije.

Na Jadranu u četvrtak i petak barem djelomice sunčano, a u subotu raste vjerojatnost za mjestimičnu kišu, uglavnom na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadni, u subotu i jugozapadni vjetar, a temperatura zraka neće se znatnije mijenjati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a