Obavijesti

Promo sadržaj

Tepih centar: Osvoji novi Ford Focus u nagradnoj igri

Tepih centar: Osvoji novi Ford Focus u nagradnoj igri
7

Iskoristite brojne pogodnosti uz kupnju tepiha, tapisona, zavjesa i podnih obloga

U svim Tepih centrima diljem zemlje u tijeku su brojne pogodnosti za kupce koje vrijede bez obzira na način plaćanja. Osim vrhunskih proizvoda svi kupci koji u trgovinama ili na web shopu kupe proizvode u vrijednosti od 1.000 kuna ili više, imaju mogućnost sudjelovanja u velikoj nagradnoj igri. Glavni dobitak je hrvatski automobil godine Ford Focus, a tu su i ostale atraktivne nagrade. Tako nagradni fond sadrži i jedno vikend noćenje za dvije osobe u hotelu Lone Rovinj, dva noćenja za dvije osobe i dvoje djece u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik na bazi polupansiona, jedan vikend za dvoje u Korčula Hotels na bazi polupansiona te 20 Tepih-centar poklon bonova u vrijednosti od 750 kuna.

Moderan lila tepih

U bogatoj ponudi Tepih centara nalaze se i tepisi ručne izrade koji spadaju među najvrjednije i najkvalitetnije proizvode u asortimanu. Rukom rađeni tepisi dijele se na orijentalne i moderne te su najčešći izbor obitelji koje žele dugotrajno i kvalitetno rješenje za dom. 


S druge strane, glavne značajke strojno rađenih tepiha su izdržljivost, kvaliteta izrade, povoljnija cijena te fleksibilnost izbora različitih elemenata – boje, dezena i vlakana. Upravo fleksibilnost ih čini odličnim izborom za mlađu populaciju skloniju čestim promjenama adrese i potrebom za totalnim makeoverom interijera. Pri opremanju poslovnih prostora kupci najčešće biraju tapisone - podne podloge uz koje svaki prostor može djelovati vedro, prozračno i potpuno prilagođeno tlocrtu. Osim tepiha, u poslovnicama se nalaze i specijalizirani Odjeli zavjesa i tekstila koji nude veliki izbor zavjesa, karniša, dekora, tapeta, posteljine, tkanina i popratnog pribora. Trenutno je aktualna i usluga brzog šivanja zavjesa u roku od 48 sati kao jedinstvena ponuda na hrvatskom tržištu. Sada je pravo vrijeme da osvježite dom veselim proljetnim bojama, u Tepih centrima do 31.03. vrijedi ponuda - 20% popusta na odabrani asortiman zavjesa. Stoga, iskoristite prvi slobodan trenutak i posjetite Tepih centre u Zagrebu, Splitu, Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Zadru i Puli. 

Za više informacija posjetite web trgovinu na internetskoj stranici www.tepih-centar.hr.

Rukom rađeni tepisi dijele se na orijentalne i moderne te su najčešći izbor obitelji koje žele dugotrajno i kvalitetno rješenje za dom.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj