Obavijesti

Promo sadržaj

Testirali smo Pauzinu beskontaktnu dostavu

Testirali smo Pauzinu beskontaktnu dostavu
5

Trend ne nošenja gotovine i mogućnost plaćanja karticama i mobitelima postao je naša svakodnevica čak i kada je dostava hrane u pitanju

Prepoznavši prednosti koje sa sobom nosi online plaćanje karticama umjesto gotovinom, Pauza.hr još početkom godine uvela je opciju beskontaktne dostave kako bi i dostavljači partneri i korisnici usluga dostave hrane bili na dobitku i maksimalno zaštićeni. Mi smo odlučili testirati drže li se dostavljači, nakon ovoliko mjeseci, još uvijek zadanih higijenskih pravila.

Poklopilo se više faktora taj dan – padala je kiša, mi smo imali zbilja puno posla, a zbog broja zaraženih virusom SARS-CoV-2 uvedene su preporuke za nošenje maski i u ugostiteljskim objektima pa nam opcija odlaska u restoran taj dan jednostavno nikako nije pasala. Kada smo sagledali situaciju, nije bilo teško odlučiti – online narudžba hrane. Kolege su odmah nametnuli beskontaktnu dostavu kao uvjet.

Odabrali smo svoja jela, naručili putem Pauzine aplikacije na mobitelu te mirno nastavili sa svojim poslom. Obavijest na ekranu pokazala je da dostavljač stiže za 20 minuta. Ta nas je informacija poprilično iznenadila jer je bilo 12:30, dakle vrijeme kada većina naručuje svoju hranu i kada je velik broj restorana u gužvi. Moram priznati da smo bili uvjereni da će dostavljač kasniti i kako u navedenih 20 minuta, zbog gužve, ali i zbog udaljenosti restorana iz kojeg smo naručili, jednostavno nije moguće donijeti narudžbu.

Nakon točno 20 minuta netko je pozvonio na naša vrata. U prvom trenutku pomislili smo da je naš kolega koji se trebao vratiti s godišnjeg, no kada smo pogledali rider tracker shvatili smo da je naš dostavljač stigao točno na vrijeme. Dobili smo potvrdu da je narudžba stigla na adresu te smo preko parlafona Pauzinu dostavljaču predložili da se sami spustimo po narudžbu, no on je odmah naglasio kako smo označili opciju beskontaktne dostave te da će nas hrana pričekati u hodniku, ispred vrata našeg ureda. Naravno, hranu smo platili karticom odmah prilikom naručivanja. Otvorili smo vrata da barem pozdravimo našeg dostavljača, koji je, bez obzira na to što je znao da neće dolaziti u kontakt s nama, nosio zaštitnu masku.

Dostavljač je prošao naš test i držao se svih propisanih pravila beskontaktne dostave kada smo mu ponudili da sami dođemo na vrata preuzeti narudžbu. S obzirom na to da smo u uvjetima “novog normalnog” već dosta dugo, a nismo sigurni ni kada će se oni završiti, trebamo se definitivno priviknuti na ovakav način dostave i shvatiti to kao nešto neophodno. Sve dok se fizički kontakt može i mora izbjegavati, naš je minimalni doprinos barem ovakav tip dostave koji spaja ugodno i korisno. Mi smo dobili fini ručak, a nitko nije ostvario čak ni najmanju šansu da se slučajno zarazi.

Budi odgovorna osoba, naruči omiljenu hranu na Pauzi i koristi beskontaktnu dostavu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...