Obavijesti

News

Komentari 3

Teu i Barbaru prijatelj je navodno odvezao na more?

Teu i Barbaru prijatelj je navodno odvezao na more?
6

Ni pet dana nakon nestanka dviju djevojčica iz Vinkovaca, 13-godišnje Tee Fat i 14-godišnje Barbare Knapić, nitko još ne zna gdje se nalaze

VIDEO

Policija provjerava sve informacije, a zbog nekih glasina da su djevojke pošle put mora, istraga je proširena i na Zadarsku, Splitsku i Istarsku županiju.
- Otkako me je u nedjelju nazvala sa skrivenog broja i plačući rekla da ju je strah, Barbara se više nije javljala. Kad sam je čula da plače, i ja sam plakala, ali mi nije htjela reći gdje je. Potvrdila je da je s Teom jer se s njom stalno družila u zadnje vrijeme, a onda je spustila slušalicu - kaže Barbarina mama Vesna, kojoj se od objave Barbarine slike u novinama nitko nije javio s pouzdanim informacijama.
- Do sada ni jedna informacija nije ukazala na mogući trag o tome gdje su djevojčice. Svi policajci na terenu imaju njihove fotografije i pretražuju svaki i najskriveniji kutak grada - kažu u vukovarskoj Policijskoj upravi.
U dvjema vinkovačkim školama koje su djevojke pohađale šok i nevjerica, ali i svakojaka nagađanja. Teina majka Iva kaže da je razgovarala s Teinim učiteljima i školskim prijateljima i svi ju uvjeravaju da škola nije razlog Teina bijega jer joj ocjene nisu bile loše
- Inače je bila jako dobar učenik, ali je u zadnje vrijeme malo popustila, no sve sam to znala i rekla sam joj da još stigne to popraviti. Neki učenici kažu da su one zapravo krenule na neki koncert u Osijek i da ih je tamo trebao čekati mladić koji bi ih prevezao na Cres - kaže Iva Fat i dodaje da Teu nisu puštali samu na koncerte niti da putuje izvan grada.
Mobiteli obiju djevojaka su već danima isključeni. Niti jedna od njih dvije, čini se, nije planirala duži bijeg jer nisu ponijele ni novac ni bilo kakve osobne dokumente. Kod kuće nisu ostavile ništa nalik oproštajnom pismu.
Barbara Knapić učenica je V. srednje škole Ivan Mažuranić u Vinkovcima. Ima dugu plavu kosu i plave oči. Na dan kada je nestala na sebi je imala šuškavu plavu kratku Nike jaknu, traperice i crne visoke tenisice. Nije imala kod sebe torbu, nikakve dokumente i ne nosi nakit. Kod kuće je zovu Barbi.
Tea Fat pohađa I. srednju školu A.G. Matoš. Ima dugu smeđu kosu, tamnosmeđe oči i izrazito taman ten.
U petak kada je nestala bila je obućena u plave traperice, crne tenisice, gornji plavi dio trenirke s kapuljačom i crnu kratku jaknu. U školi je svi znaju pod nadimkom Fata.
Policija je zamolila novinare neka objave slike djevojčica i ako tko što zna neka javi na 92 ili broj telefona OKC-u PP Vinkovci 032 343 810.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti

Hrvatska bira 11. saziv Sabora odnosno 151 zastupnika. Građani svoje pravo mogu iskoristiti do 19 sati, kada se birališta zatvaraju
FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto