Obavijesti

Promo sadržaj

The Martinez Brothers gosti su #WELOVESOUND festivala

The Martinez Brothers gosti su  #WELOVESOUND festivala
8

Uz Martineze nastupaju i Sonja Moonear, Jackmaster i Ricardo Villalobos

Facebook // Event // Instagram // Ulaznice

The Martinez Brothers trenutno su jedni od najtraženijih svjetskih DJ-a. Atraktivni Chris i Steven u Zagrebu će nastupiti u subotu, 2. lipnja na #WELOVESOUND festivalu koji se održava na velikom jezeru Jarun. Martinezi su posljednjih godina jedno od najpoznatijih imena elektroničke underground glazbe, a nastupaju u vodećim svjetskim klubovima kao što je DC10 na Ibizi, ili pak festivalima kao što su Time Warp i Ultra festival. Njihov streloviti uspon počeo je 2014. godine kada su bili proglašeni i za najbolji DJ-e prema prestižnom glazbenom magazinu Mixmag. Brojne svjetske zvijezde njihovi su fanovi, a iste su godine oduševili i na reviji njihovog velikog prijatelja Riccarda Tiscia za Givenchy. Ljubav prema elektroničkoj glazbi usadio im je još u mladim danima njihov otac, zaljubljenik u klubsku scenu te im otkrio čari najpoznatijeg njujorškog kluba Paradise Garage. 2006. izdali su svoj prvi album u suradnji s poznatim Dennisom Ferrerom. 

Na drugom izdanju #WELOVESOUND festivala koji se održava na novoj lokaciji, okruženom prirodom Jarunskog jezera, uz braću Martinez nastupit će i Sonja Moonear, jedna od tri najtraženije DJ-ice svijeta. Rođena među švicarskim Alpama, već se u svojoj četvrtoj godini susrela sa svojim prvim instrumentom, klavirom, kojeg je i kasnije, uz klasičnu glazbu i studirala na glazbenoj akademiji. Osim studija klasične glazbe, Sonja je bila u potrazi za drugim glazbenim stilovima. Često ispred svog vremena, kao velika obožavateljica Davida Bowiea, u kasnim osamdesetima, Sonja se infiltrirala u ženevsko i njemačko klubsko podzemlje te zaronila u vrtlog elektroničke glazbe. Od 2002. godine sudjeluje u sve ambicioznijim projektima te je započela inozemnu karijeru, otputovavši u Tokyo, a ubrzo su njene glazbene mikseve puštali od Brazila, Njemačke do Švedske. Sonja u Zagreb dolazi nakon zapaženog nastupa na njemačkom festival Time Warp na kojem je nastupala ispred više od osam tisuća ljudi. 

Prošlogodišnji nastup Jackmastera u Zagrebu dugo se prepričavao, a #WELOVESOUND najavljuje njegov dolazak na ovogodišnji festival. Ovaj mladi škotski DJ prema izboru slušatelja i fanova Resident Advisora izabran je za drugog najboljeg DJ-a u svijetu 2016. godine. Također, dobitnik je nagrade 'Best DJ' na Best of British Awards dodjeli nagrada. Stil ovog talentiranog DJ-a iz Glasgowa se može opisati kao velika sposobnost kombinacije mnoštva raličitih žanrova sve od disco trackova savršeno ukomponiranih u house i techno glazbu. Impresivan CV uključuje i činjenicu kako je Jackmaster sa svojih tek navršenih 17 godina postao resident DJ poznatog kluba u Glasgowu, a 2014. postao je treći DJ rezident domaćin londonskog kluba XOYO te kluba DC10 na Ibizi. Svoj status velike zvijezde u usponu Jackmaster je potvrdio spektakularnim partyjem za zatvaranje sezone u poznatom klubu Usuhaia na Ibizi. 

Jezero Jarun, njegov južni dio kod skate parka nova je lokacija okružena zelenilom, a opet dostupna sa svih strana i svim prijevoznim sredstvima. Posjetitelje će od ulaska na jezero Jarun voziti i mini autobusi. Festival ove lipanjske subote počinje u 18 sati sa zalaskom sunca i na ovoj lokaciji traje do 5 ujutro. Željnima daljnjeg plesa i provoda na raspolaganju je after party u legendarnom zagrebačkom klubu The Best. 

Festival #WELOVESOUND održava se u suradnji s Gradom Zagrebom i TZ Grada Zagreba. #WELOVESOUND organizira iskusna ekipa koja stoji iza Sonus festivala, drugu godinu zaredom proglašen najboljim festivalom u Hrvatskoj, ali i jednom od najboljih svjetskih festivala, koji godinama na Pag dovodi desetke tisuća mladih iz više od 70 zemalja svijeta, željnih dobre zabave. Uz navedene DJ-e, već je ranije potvrđen nastup Ricarda Villalobosa, a uskoro će se program pridružiti I domaća podrška čija imena ćemo objaviti uskoro.

Early bird ulaznice su rasprodane, dok su grupne i regularne ulaznice dostupne putem web stranice festivala: http://we-love-sound.com/tickets/ i Tisak Media prodajnih mjesta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve