Obavijesti

News

Komentari 2

Tihomir Ladišić i N. Blažević urednici su na 24sata TV-u

Tihomir Ladišić i N. Blažević urednici su na 24sata TV-u
4

Tihomir Ladišić preuzima ulogu glavnog urednika i voditelja, dok će Nensi Blažević, uz obnašanje uredničke funkcije, biti i vodeće voditeljsko lice programa

VIDEO


Tihomir Ladišić i Nensi Blažević nova su pojačanja prvoj i jedinoj hrvatskoj news televiziji - 24sata TV. Oboje dugogodišnji urednici, novinari i voditelji s golemim iskustvom, preuzimaju ključne uloge i pozicije na 24sata TV s ciljem daljnjeg uspješnog razvoja najambicioznijeg TV news projekta. 

- Sa zadovoljstvom sam se pridružila timu 24sata TV. Osnovna nam je misija proizvoditi sadržaj koji gledatelja zanima ''sada i uživo" i već sada mogu najaviti da novosti koje pripremamo neće nikoga razočarati - rekla je Nensi Blažević koja postaje urednica i vodeće voditeljsko lice programa. Novosti u programskoj shemi uključuju nastavak emitiranja aktualnih i najzanimljivijih vijesti 24 sata na dan, uz naglasak na produkciju programa uživo. Gledatelje uskoro očekuje program koji će obilovati javljanjima novinara uživo s najvažnijih događaja dana te mnogobrojna live emitiranja iz novog, najmodernijeg televizijskog studija u Hrvatskoj. Uz svakodnevne analize i intervjue s gostima u studiju, program će biti obogaćen specijaliziranim formatima i emisijama iz područja ekonomije, sporta, zabave i dokumentarnih sadržaja.

- Dolazak na 24sata TV za mene predstavlja veliko zadovoljstvo i izazov. Riječ je o prvoj news televiziji koja ne samo da emitira program non-stop, već će glavnina programa ići uživo. Svoj ćemo program graditi prema modelu CNN-a, Sky-News-a, Fox News Channel-a, France 24 i drugih priznatih svjetskih televizijskih kanala - izjavio je Tihomir Ladišić, glavni urednik 24sata TV-a. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ladišić je nagrađen priznanjima HRT-a te godišnjom nagradom Hrvatskog novinarskog društva, priznanjem američkog State Departmenta, te hrvatske i američke vojske, a posljednjih nekoliko godina radio je za američku televizijsku mrežu Fox News Channel kao novinar i producent sa kriznih područja u Iraku i Afganistanu.

Nensi Blažević je dugogodišnja novinarka, urednica i voditeljica, poznata po radu u gotovo svim vijestima te projektima Informativnog programa HRT-a. Dobitnica je pet "Večernjakovih ruža", nagrada čitatelja, odnosno gledatelja u vrijeme vođenja i uređivanja HRT-ova Dnevnika. Trenutačno je doktorantica Informacijskih i komunikacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. 

- Iznimno mi je drago što su se Nensi i Tihomir pridružili našem timu. Njihovo znanje, kreativnost i dugogodišnje iskustvo uvelike će doprinijeti razvoju 24sata TV kao televizije koja uživo izvještava, prati i analizira najvažnije događaje dana - rekao je Tomislav Klarić, direktor 24sata TV.

24sata TV može se pratiti na MAXtv-u, B.net-u i na adresi www.24sata.tv

24sata TV privukla 245.000 gledatelja

24sata TV je započela s emitiranjem 18. lipnja 2009. godine i dosad je privukla više od 245.000 gledatelja koji je prate svaki dan (izvor: MEDIApuls). Dostupna u više od 330.000 kućanstava putem MAXtv-a i B.net-a, a prisutna je i na internetskoj adresi www.24sata.tv. News televizija je ključni korak prema potpunom ispunjavanju vizije 24sata: sadržaj 24sata dostupan svakome, uvijek i svugdje. Ona je rezultat novog pristupa televizijskim vijestima i tehnologijama, profesionalne sinergije print, online i televizijske redakcije te ulaganja u inovativna multiplatformna tehnološka rješenja koja su jedinstvena u svijetu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag