Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tijelo dječaka (6) koji je pao u potok još uvijek nisu pronašli

Brojne ekipe još su na terenu, a trenutno je potraga bazirana na rijeku Bosnu. Naime, detaljnim pregledom Mračajskog potoka, otklonjena je sumnja da se tijelo dječaka nalazi u istom

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
0 komentara

Dječak (6) koji je tjekom posljednjih velikih poplava u BiH, 14. svibnja ove godine pao u Mračajski potok u naselju Begov Han kod Žepča još uvijek nije pronađen. Prošla su dva tjedna kako pripadnici GSS-a Žepče i Zavidovići pokušavaju pronaći tijelo dječaka.

Foto: GSS Mjesto gdje je dječak upao u bujicu

Brojne ekipe su na terenu, a trenutno je potraga bazirana na rijeku Bosnu.

MAJKA GA NIJE USPJELA SPASITI Pao u nabujalu rijeku: Dječaka iz Žepča traže već pet dana...

Naime, detaljnim pregledom Mračajskog potoka, otklonjena je sumnja da se tijelo dječaka nalazi u istom, stoga su se spasioci bazirali na pregledavanje rijeke Bosne i njezinih obala.

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Pripadnici GSS-a Žepče i Zavidovići i dalje uz pomoć lokalnog stanovništva pregledavaju obale rijeke od Begovog Hana prema Žepču, a kako je rekao predsjednik GSS-a Žepče Toni Matijević, potraga će biti nastavljena i dalje.

Foto: Radio Žepče

Ukoliko dođe do stabilizacije vremenskih prilika potraga će se obavljati i čamcima na samoj rijeci, što zbog obilne kiše koja je padala u posljednjih nekoliko dana nije bilo moguće.

Možda vas zanima i ovo:
Message