News

Komentari 0

Tinejdžer nestao u moru nakon što je pokušao spasiti djecu: Spasioci strahuju da se utopio

Tinejdžer nestao u moru nakon što je pokušao spasiti djecu: Spasioci strahuju da se utopio

U Poole Harbouru nalazi se mala pješčana plaža koja je popularno mjesto za lokalce, a prošlog tjedna dvije su djevojčice spašene nakon što su se skoro utopile zbog jake struje koja ih je povukla u dubinu

Callum Osborne-Ward (18), nestao je u moru u Poole Harbouru u Dorsetu nakon što je pokušao spasiti skupinu od 10 djece koju je povukla snažna morska struja.

U spašavanju su mu pomagali i roditelji, a troje djece prevezeno je u bolnicu, prenosi Mirror.

Lokalna policija kaže kako ne mogu pronaći Calluma i ne znaju je li isplivao na obalu pa se izgubio ili je još uvijek u moru.

- Surađujemo s Obalnom stražom i RNLI-om na opsežnim pretragama vode i obale i apeliram na sve koji imaju bilo kakve informacije o tome gdje se nalazi - ili koji vide mladića koji odgovara navedenom opisu - da nas odmah kontaktira - rekao je glavni inspektor policije u Dorsetu Glen Doran.

Opsežna potražna akcija je u tijeku, a Calluma traži Obalna straža, policija, helikopter i lokalci s brodovima.

U Poole Harbouru nalazi se mala pješčana plaža koja je popularno mjesto za lokalce, a prošlog tjedna dvije su djevojčice spašene nakon što su se skoro utopile zbog jake struje koja ih je povukla u dubinu.

U britanskim vodama čak se 15 ljudi utopilo u posljednja 2 tjedna. Obalna straža upozorila je građane da budu oprezni kada plivaju i da uvijek provjere vremensku prognozu kako bi se izbjegle ovakve tragedije.