Obavijesti

News

Komentari 96

Tinejdžerima su oduzeli dijete; Majka (15): 'Zašto? Volim ga!'

Tinejdžerima su oduzeli dijete;  Majka (15): 'Zašto? Volim ga!'
3

Australija: Jayden Lavender (14) i Jennifer Morrison (15) postali su nedavno roditelji. Socijalna služba je rekla da se ne mogu brinuti o bebi jer su premladi. Oni su zatim kćer oteli iz rodilišta i pobjegli s njom

VIDEO

Jayden Lavender (14) i Jennifer Morrison (15) pobjegli su nedavno iz bolnice u Sydneyju sa svojom bebom.  Sve troje pronašli su žive i zdrave 13. travnja, točno 16 sati nakon što su nestali. Tinejdžeri su rekli da su kćer uzeli iz bolnice nakon što im je socijalna služba rekla da su premladi da bi odlučivali i brinuli se o djetetu. 


Par je u sretnoj vezi te su se zaručili. Veselili su se rođenju djeteta. Nekoliko dana prije poroda fotografirali su se zagrljeni i fotografije su objavili na Facebooku. No nakon poroda socijalna služba im je rekla da su premladi da bi odlučivali i brinuli se o djetetu. Par se tada prestrašio da će im uzeti dijete pa su kćer Ariju koja je tada bila stara tri dana, zamotali ispod deke i u noći ju oteli iz bolnice te pobjegli s njom. Rekli su da su s njom htjeli provesti Uskrs. Kampirali su 16 sati i skrivali se. Pronađeni su i beba je vraćena socijalnoj službi. 

Tracy Lavender, Jaydenova majka, rekla je novinarima da su svi dobro. Rekla je i da je beba dobro i da je imala sve što treba i da joj nije jasno zašto su tinejdžerima oduzeli dijete. Jayden je objavio i fotografije kako u bolnici kupa svoju kćer.  

- Ne znam što smo napravili krivo. Sve što smo napravili je za dobrobit naše kćeri - rekao je  Jayden, piše News.com.au.  

Nakon pritiska medija, socijalna služba je roditeljima kako kažu, "nakratko" vratila bebu. 

- To nam vraća vjeru da će nam uskoro zauvijek vratiti našu kćer. Vratili su nam osmijeh na lice - kažu mladi roditelji. Rekli su i da će se boriti za Ariju.  

Policija je rekla da mladi roditelji nisu učinili ništa protuzakonito i da protiv njih neće dizati prijave. 

- Znaju da je to što su napravili bilo krivo. Prestrašili su se da će im uzeti bebu pa su se sakrili - rekla je policija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa