News

Komentari 16

Tjednik Express otkriva: Sve o seks aferama koje 'buše' HDZ

Najutjecajniji tjednik Express donosi enciklopediju seksa u visokoj politici: što su govorili Franjo Tuđman, Mate Granić, Igor Dragovan, Ivo Sanader, Franjo Lucić...

U aferi čija je prva meta - pokazalo se ne i zadnja - bio Pleterničanin Franjo Lucić, Hrvatska je prešla granicu koja je dosad poštovana. Politika nije ulazila u spavaće sobe političara niti je zavirivala kroz ključaonicu...

No onda je netko plasirao fotografije Franje Lucića na kojima ovaj konzervativac, lica ozarenog od sreće, uživa u Ateni, s nepoznatom damom čiji identitet još nije otkriven (možda je u pitanju photoshop ili montaža kao u seks-aferi Igora Dragovana, jedinog SDP-ovca koji je bio akter takve priče). Lucić se branio kako mu je sve napakirano pa naglo zašutio, ali i prije no što je progovorio, u javnost su dospjele nove snimke njegova kolege koje, ovog puta, nitko nije objavio. Poput Dragovana, on tvrdi da je žrtva “klasičnih udbaških metoda”.

Express donosi preciznu inventuru svih seks afera koje su dosad prolazile ispod radara jer je prije ulaska Istanbulske konvencije i rodne teorije na političku scenu to bio tabu, a sad je postao repromaterijal. Konzervativci se, naime, moraju ponašati konzervativno - to je sastavni dio njihove vjerodostojnosti - pa ih prokazivanje u razvratu čini politički neuvjerljivima.

Otkrivamo tko protivnike Istanbulske konvencije napada razornim fotografijama s eksplicitnim seksi sadržajima, zašto to čini i dokle će taj rat ići. U stranci - i izvan nje - svi o svima znaju sve, no na udaru će se nalaziti konzervativci jer su u tom pogledu ranjiviji.

Konzultirali smo i znanost te otkrili ulogu testosterona i dopamina u guranju političara prema provalijama seksualnih avantura... Novi broj Expressa od petka na kioscima! Seks, stranački neprijatelj broj jedan, udarna je tema broja!

 

Najčitaniji članci