Obavijesti

Promo sadržaj

Tko je Michael Scofield? Nova epizoda serijala Zakon braće

Tko je Michael Scofield? Nova epizoda serijala Zakon braće
3

Druga epizoda 13. travnja u 22:00 h na kanalu FOX

Premijerna epizoda najiščekivanijeg TV eventa ove godine - “Zakon braće”, prikazana je 6. travnja, te je oduševila brojne fanove. Činjenica da je Michael možda živ i da je postao jedan od najvećih zločinaca, iznenadila je gledatelje diljem svijeta koji su ovaj TV event proglasili najuzbudljivijim i najnapetijim do sada. Nakon što su Lincoln (Dominic Purcell) i Sara (Sarah Wayne Callies) saznali kako bi Michael (Wentworth Miller) mogao biti živ, Lincoln odlazi u Jemen potražiti brata. Sara koja je okrenula novu stranicu u životu nakon Michaelove navodne smrti, sada preispituje mnoge odluke koje je donijela. Kada Lincoln stigne u Jemen, vidjet će kako je Michael u puno većim problemima nego što je mislio. Drugu epizodu serijala očekujemo 13. travnja u 22:00 h na kanalu FOX.

Jemen se nalazi pod opsadom terorista koji ugrožavaju Lincolnov i C-Noteov (Rockmond Dunbar) plan izvlačenja Michaela iz zatvora. Sara se teško nosi sa činjenicom da je Michael možda živ, ali još uvijek ništa ne govori svom mužu Jacobu (Mark Feuerstein) i živi pod velikim pritiskom. Iako je još uvijek u dilemi, odlazi na policiju kako bi zatražila pomoć u pronalaženju Michaela. Kada vidi da je njezin slučaj preuzeo Paul Kellerman – vladin tajni agent koji je smjestio ubojstvo Lincolnu u prvoj sezoni, shvaća kako su ona i njezina obitelj u velikoj opasnosti. Paul otkriva Sari kako je novi Michaelov identitet Kaniel Outis – ubojica koji radi za terorističku organizaciju ISIS. Sara odbija vjerovati u to, ali vidjevši snimku na kojoj Michael ubija visokog dužnosnika CIA-e, počinje sumnjati u sve što je vjerovala o Michaelu.

Premijernu projekciju prve epizode legendarne serije “Zakon braće” koja je prikazana samo 24 sata nakon američke premijere, organizirao je FOX Networks Group za svoje poslovne partnere, te brojne goste iz medijskog i marketinškog svijeta. Premijernu projekciju nisu propustili niti glumci Alan Katić, Anja Matković, Marija Škaričić, street-artist Slaven Kosanović Lunar i Ida Prester, a projekcija je održana 5. travnja u Kinu Europa. Seriju je kreirao američki scenarist i režiser Paul Scheuring, te se prikazivala na kanalu FOX od 2005. - 2009. godine. Legendarni likovi poput Sucrea, T-Baga i ostalih zaslužni su za ogroman uspjeh serije koja je proglašena i jednom od najpopularnijih akcijskih serija.

U glavnim ulogama: Wentworth Miller kao Michael Scofield, Dominic Purcell kao Lincoln Burrows, Sarah Wayne Callies kao Sara Tancredi, Amaury Nolasco kao Sucre, Robert Knepper kao T-Bag, Rockmond Dunbar kao C-Note, Mark Feuerstein kao Jacob Anton Ness, Augustus Prew kao Whip, Rick Yune kao Ja, Inbar Lavi kao Sheba i Paul Adelstein kao Paul Kellerman.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pozivamo vas u Zagrebačko kazalište mladih na premijeru predstave Anđeo od leda
PROMO

Pozivamo vas u Zagrebačko kazalište mladih na premijeru predstave Anđeo od leda

Čitanje kazališta u četvrtak, 25.travnja 2024. u 18:00 sati, dvorana Polanec

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...