Obavijesti

Promo sadržaj

Tko kaže da ne možeš biti i sit i fit?

Tko kaže da ne možeš biti i sit i fit?
1

Uz PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće lako je biti i sit i fit. Nježan okus i prepoznatljiva sočnost, čine PIK šunke idealnim jelom za sve koji žele uživati u hrani bez grižnje savjesti

Ako aktivno vježbate ili ste pak uvijek u žurbi i pod stresom, važno je da svakog dana ispunite svoje potrebe za bjelančevinama. Uz 85 do 100 grama PIK šunki (Šunka u ovitku i Kuhana šunka), polovicu dnevnog unosa riješit ćete u jednom brzom i sočnom doručku, večeri ili međuobroku. A najbolje od svega? PIK Šunka u ovitku i PIK Kuhana šunka u sebi sadrže samo 2% masnoće, zbog čega će vam briga o vlastitom zdravlju i formi biti lakša. 

Ručno obrađene s puno pažnje 

PIK-ove šunke izrađuju se od biranih, najkvalitetnijih komada svinjećeg buta, a sav višak masnoće uklanja se ručno i s puno pažnje. Zbog toga su ove šunke idealan odabir za sve one koji žele jesti kvalitetno, ali ne žele kompromis kad je u pitanju okus. Šunke će najbolje doći do izražaja u sendviču, osvježavajućim salatama, kajgani ili pak tjestenini, a ulovite li sami sebe kako u ponoć stojite pred hladnjakom, bez grižnje savjesti posegnite za kojom šnitom. 

Bez suvišnih dodataka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim što sadrže samo 2% masnoće, u PIK šunkama se ne nalaze pojačivači okusa, umjetna bojila, gluten ni soja, a imaju i smanjen udio soli od 25%. Uživajte stoga u nadaleko poznatom i prepoznatom okusu PIK šunki dok doručkujete, kad trebate nešto brzinski prigristi ili ako poželite lagan, a zasitan večernji obrok. 

Oznaka Odabrale mame

Zbog samo 2% masnoće koju sadrže, PIK Šunka u ovitku i PIK Kuhana šunka predstavljaju najbolji izbor za svaki stil života i svako doba dana, a i prvi su izbor hrvatskih majki, što  potvrđuje oznaka Odabrale mame koju nose.  Pronađite ih na odjelima delikatesa, u ovitku ili pak narezane i spremne na policama dućana. Uživajte bez grižnje savjesti jer znate da je uz PIK šunke lako biti i sit i fit. 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince