Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Tko su svi ti ljudi? – pitaju se Rundek & Ekipa

Tko su svi ti ljudi? – pitaju se Rundek & Ekipa (Ana Kovačić, Igor Pavlica, Sivio Bočić, Miro Manojlović i Roko Crnić) novim singlom kojim najavljuju izlazak dvostrukog EP-ja BRISANI PROSTOR!

Foto: Sandra Hržić

Nakon intimnog i kontemplativnog Unutarnjeg glasa koji je objavljen na hrvatskom i engleskom jeziku, Rundek & Ekipa donose novi singl, bržeg i čvršćeg ritma pod imenom „Tko su svi ti ljudi“! Obje pjesme naći će se na nadolazećem studijskom izdanju, BRISANI PROSTOR!

Stihove je napisao Roko Crnić, kompoziciju su postavili Silvio Bočić i Roko Crnić, aranžman je djelo Ekipe, a muzičku produkciju potpisuje Darko Rundek.

Foto: Sandra Hržić

O stihovima pjesme Tko su svi ti ljudi

Roko Crnić: „Tekst je inspiriran pitanjem ljudskosti i svime što gravitira oko tog pitanja. Nije lako uperiti prst. Perspektiva mijenja sve. Prisutnost. Prisutnost oslobađa i otvara potrebu za buđenjem potencijala ljudskosti u društvu koje luduje – izluđuje.

Darko Rundek: „Koja je moja uloga? U kojoj cjelini? Što mi je činiti? Sad! Iz slušanja pjesme unutarnjeg glasa, koji nas zove, izbačeni smo u sudjelovanje u aktualnom trenutku, u vanjskom svijetu koji više nije onaj koji smo mislili da poznajemo. Iz skladišta uloga koje smo navikli igrati, nameću se naši uobičajeni karakteri, ali više ni jedan nije prikladan. Tko su svi ti ljudi koji ne znaju šutjeti?

Video za pjesmu je kreirao Roko Crnić i možete ga pogledati ovdje:

Video će svoju TV premijeru imati u utorak 12.05. u emisiji PopRock.hr (HRT2).

Rundek & Ekipa već dvije godine improviziraju, pišu, snimaju i miksaju dvostruki EP BRISANI PROSTOR. Ovo je izdanje proizašlo iz sretnog susreta Darka Rundeka i grupe muzičara okupljene povodom obljetničke turneje Apocalypso NOW 2017-te godine, koja je dobila ime Ekipa. Prvo njihovo diskografsko izdanje je album međimurskih pjesama MURA MURA (Menart) s pjevačicom Andrejom Košavić Kurelec i pojačanjem iz Cinkuša.

Pjesmu „Tko su svi ti ljudi“ slušajte i na streaming servisima: https://backl.ink/142457202

Foto: Anastazija Vrzina

Tema: Promo sadržaj

Message