News

Komentari 45

'To je ružna provokacija, Srbija pokušava revidirati povijest...'

'To je ružna provokacija, Srbija pokušava revidirati povijest...'

Hrvatska naglašava istinu, povijest temeljenu na činjenicama, Hrvatska je branila domovinu i obranila ju je, od velikosrpske agresije. Danas smo članica Europske unije i NATO saveza, kaže Medved

Ministar branitelja Tomo Medved komentirao je pokušaj ulaska u Hrvatsku 11 pripadnika Vojske Srbije, javlja N1.

- Riječ je o ružnoj provokaciji Srbije, o pokušaju provokacije Republike Hrvatske. Sve naše službe su dobro reagirale i spriječile su tu provokaciju, rekao je.

Upitan da komentira riječi premijerke Srbije Ane Brnabić koja je za N1 u Luksemburgu kazala da se u Hrvatskoj događa zastrašujuća revizija povijesti, Medved kaže:

- Govorimo li o pokušaju revizije povijesti, Srbija to stalno pokušava činiti. Hrvatska naglašava istinu, povijest temeljenu na činjenicama, Hrvatska je branila domovinu i obranila ju je, od velikosrpske agresije. Danas smo članica Europske unije i NATO saveza, moderna zemlja, orijentirani smo ka gospodarskom razvitku i boljoj budućnosti, a Srbija ima unutarnjih problema i neka se njima bavi.

Delegaciji Vojske Srbije ovoga je vikenda, podsjetimo, zabranjen ulazak u Hrvatsku. Krenuli su, kako je objavio RTS, na obilježavanje dana Jasenovačkih novomučenika.


 

Najčitaniji članci