Obavijesti

News

Komentari 77

Todorić: Stranim profiterima su dali hrvatsko nacionalno blago

Todorić: Stranim profiterima su dali hrvatsko nacionalno blago
1

Todorić na blogu tvrdi da se od javnosti skriva ugovor o garanciji s Trustom Madison Pacific zbog kojeg će pasti maske te da je imao rješenja za zamah u poslovanju, al mu ih nisu dopustili u Vladi

VIDEO

Ivica Todorić u novoj objavi na blogu okomio se na premijera Plenkovića, ministricu Dalić i Antu Ramljaka za koje kaže da su izvore, poljoprivredne površine i industrijske komplekse te 60.000 radnih mjesta dali na milost i nemilost stranim profiterima. 

- Knighthead, Alix partners i njihovi domaći pomagači danas ne samo da upravljaju Agrokorom, oni upravljaju i hrvatskim nacionalnim resursima. Hrvatskim nacionalnim blagom koje smo moja uprava i ja godinama gradili donoseći dobro hrvatskome gospodarstvu i jačajući hrvatske gospodarske pozicije u zemljama regije - navodi Todorić i dodaje kako od javnosti skrivaju ugovor o garanciji s Trustom Madison Pacific iz Hong Konga te da će sve maske pasti kad taj dokument dođe pred javnost. 

Nastavlja kako je Vlada to bogatstvo doslovno dala u ruke stranim interesima, otevši privatnu imovinu neustavnim Lexom. 

- Da se tako nešto dogodilo devedesetih, svi bi ti ljudi služili dugotrajne kazne zbog nacionalne veleizdaje. Ako je sustav bio, kako lažno tvrde, toliko uništen da mu je prijetio stečaj i sistemski rizik za gospodarstvo, kako to da ga je čudotvorac Ramljak stabilizirao, kako se sam hvali, u samo mjesec dana? I sam sam imao mogućnost u potpunosti sanirati sve probleme koje je Agrokoru, neodgovornim izjavama i nečuvenom medijskom kampanjom prouzročila isključivo Vlada i njezini jataci iz Ramljakovog otimačkog tima - navodi Todorić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tvrdi kako je imao rješenja za zamah u poslovanju, ali da mu ih Vlada nije dopustila. 

- Ne samo da su me prisilili na aktivaciju neustavnog zakona (dan prije, 6. travnja, je u Agrokor bez ikakvog povoda poslan kordon policije) već su u samo nekoliko mjeseci izvršili neviđenu pljačku, a protiv mene pokrenuli medijsku hajku i najstrašniji politički progon - zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su