Obavijesti

Promo sadržaj

Tokić slavi 30. rođendan uz 300.000 kuna donacija i bogatu nagradnu igru

Tokić slavi 30. rođendan uz 300.000 kuna donacija i bogatu nagradnu igru
3

U znak zahvalnosti prema svojim kupcima i zajednici povodom 30. rođendana, tvrtka Tokić vlastiti uspjeh slavi vrijednim nagradnim igrama i donacijama usmjerenim prema zajednici

Tokić svoj jubilarni rođendan slavi sa svim svojim kupcima, pa je upravo tim povodom organizirana i velika nagradna igra. U njoj mogu sudjelovati svi kupci Tokićevog bogatog asortimana od gotovo 300 tisuća artikala, u bilo kojoj od preko 100 poslovnica strateški raspoređenih po čitavoj Hrvatskoj.

Pored nagradne igre tvrtka Tokić svoj 30. rođendan slavi i uspješnom akvizicijom najjačeg slovenskog igrača na tržištu autodijelova, tvrtke Bartog, koja sama zapošljava preko 250 zaposlenih i može se pohvaliti s preko 600.000 prodanih guma godišnje.

Regionalni igrač

Tvrtka Bartog smještena u Mirnoj Peči u Sloveniji upravlja i lancem od 37 vlastitih poslovnica te mrežom franšiznih servisa, a dolaskom pod kapu tvrtke Tokić stvorena grupacija donosi i velike novosti u mrežu hrvatskih poslovnica. Na hrvatskom je tržištu ovom akvizicijom stvoren dosad neviđen zamah, a posebice u segmentu ponude guma za sve vrste vozila.

Akvizicijom Bartoga hrvatski su kupci dobili dosad neviđenu dostupnost, širinu pneumatika za sve vrste vozila te nikad veći broj brendova za osobna i gospodarska vozila, za agro i građevinsku mehanizaciju te motocikle u Hrvatskoj.

Takav iskorak i uspjeh koji je tvrtku Tokić pozicionirao u regionalnog lidera svakako zaslužuje adekvatno proslavu. Međutim, s obzirom na zdravstvenu situaciju u svijetu, ali i odgovorno ponašanje korporacije, Tokić će u skladu sa svojim sloganom „Sigurnost u pokretu“ svoj jubilej upriličiti donacijama i nagradnom igrom.

Povodom obilježavanja 30. rođendana tvrtka će usmjeriti čak 30 pojedinačnih donacija, ukupnog fonda od 300.000 kuna, prema pomno odabranim humanitarnim i sportskim udrugama te klubovima i strukovnim školama.

Osvoji Škodu Octaviju

Svaki je rođendan važan, ali oni okrugli su nam posebno dragi pa tim povodom Tokić pred svoje kupce stavlja čak 30 vrijednih nagrada. Najvrjednija je svakako nova Škoda Octavia, ali pored nje tu su još i sljedeće nagrade:

  • 3 x skuter Peugeot Speedfight
  • 5 x LED TV Samsung 70TU7172
  • 5 x tablet Apple iPad 7
  • 5 x kamera GoPro HERO 9
  • 5 x pametni sat Garmin fenix 6
  • 6 x električni video Xiaomi Essentila

Kako sudjelovati?

Pravo na sudjelovanje ostvaruje se svakom kupnjom iznad 150,00 kn (sa PDV-om) u svim Tokićevim i franšiznim poslovnicama u periodu od 1. listopada do 15. prosinca 2020.

Nakon kupnje dovoljno je poslati SMS na broj 60060 sa sljedećim sadržajem: TOKIC, grad u kojem je kupnja obavljena, broj računa, ime i prezime, adresu. Sve detalje vezane za nagradnu igru možete pronaći na linku.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
PROMO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu

Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti grada

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu
PROMO

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu

Najbolji odabir okusa i sadržaja ove je godine u staru rovinjsku Tvornicu duhana privukao više od 2500 tisuće posjetitelja na treći po redu Weekend Food Festival.
Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!