Obavijesti

News

Komentari 1

Tom & the Twisters rasplesali centar grada na Vintage festu

Tom & the Twisters rasplesali centar grada na Vintage festu
7

Putovanje glazbenim vremeplovom do sada su na Vintage Zagreb festivalu predvodili The Swingers i Trio Decoro, a slijede ih B&The Bops, James Intveld...

VIDEO

Sinoć su plesni podij u Cesarčevoj ulici u centru Zagreba preplavili ljubitelji swing glazbe, a ni slučajni prolaznici nisu ostali ravnodušni pri pogledu na rasplesanu publiku. Za atmosferu  je bio zaslužan popularni zagrebački swing sastav Tom & the Twisters koji je u sklopu Vintage Zagreb festivala održao koncert pod pokroviteljstvom Croatia osiguranja.

Tom & the Twisters sedmeročlani je sastav osnovan 2004. godine, a na domaću je scenu donio duh vremena neo swinga Amerike 90-ih godina. Zagrepčani i brojni posjetitelji festivala mogli su uživati u  njihovim autorskim pjesmama kao i u brojnim obradama legendarnih izvođača kao što su Ray Charles, Louis Prima, Brain Setzer Orchestra, Cherry Poppin’ Daddy, Ray Collins i brojni drugi. Uz Tom & the Twisters posjetitelji su mogli uživati u DJ Rollin' Andreu i plesnoj grupi Back to Swing i njihovoj izvedbi „Back to Smile“.

Putovanje glazbenim vremeplovom do sada su na Vintage Zagreb festivalu predvodili The Swingers i Trio Decoro, a u nadolazećim danima to će učiniti B&The Bops, James Intveld, Johnny and his Rockin' Tunes i Mississippi Queen.

Posjetitelje festivala svaki dan očekuje mnoštvo zanimljivosti poput plesnih radionica, izložbe oldtimer automobila, prodaje gramofonskih ploča i retro namještaja, tečajeva šminkanja i izrade frizura, a dostupne su i usluge retro brijačnice.

Jučerašnja večer samo je jedna u nizu večeri koje Zagrepčane i posjetitelje Zagreba vraćaju u razdoblje jedinstvenog stila i kulture 40-ih, 50-ih i 60-ih godina, a u retro 'štihu' koji je poprimio centar grada svi će zainteresirani moći uživati do 19. rujna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca