Obavijesti

News

Komentari 14

Tomašević kandidat HDZ-a za požeško-slavonskog župana

Tomašević kandidat HDZ-a za požeško-slavonskog župana
1

Alojz Tomašević je u svom predstavljanju istaknuo da će njihova glavna odrednica u iduće četiri godine biti kako članstvo u EU iskoristiti da bude na korist građana

VIDEO

Alojz Tomašević, umirovljeni general Hrvatske vojske, čovjek u najboljim godinama koji je obrazovanje stjecao na visokim vojnim školama u Hrvatskoj i inozemstvu naš je kandidat za požeško– slavonskog župana koji će nastaviti pobjednički put Hrvatske demokratske zajednice, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare požeško-slavonskog HDZ-a.

Tomašević je u svom predstavljanju istaknuo da će njihova glavna odrednica u iduće četiri godine biti kako članstvo u EU iskoristiti da bude na korist građana.

- Upravo na ta važna pitanja je HDZ dao odgovor u posljednje četiri godine otkako je župan Marijan Aladrović. Pokrenuti su mnogi razvojni procesi. Ubrzan je proces izrade dokumentacije, obnavljane su prometnice, otvarane nove škole, sportske dvorane i turistički uredi, sustav za navodnjavanje poljoprivrednih zemljišta. Otvorena je i nova poliklinika vrijedna milijun eura, milijuni kuna su uloženi za zaštitu okoliša, osnovana je regionalna razvojna agencija, a gradovi i općine kojima upravlja HDZ su izgrađivali industrijske zone i tehnologijsko-inovacijske centre - istaknuo je Tomašević.

Dodao je da je njihov cilj i stvaranje uvjeta za gospodarski razvoj, a time i rast zaposlenosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Europa je u svom proračunu do 2020. stavila naglasak na obrazovanje, smanjenje nezaposlenosti, ruralni razvoj, poljoprivredu, promet te energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša. Upravo ti europski prioriteti su u potpunosti komplementarni s našima i mi ćemo nastaviti rad na tim područjima koja su i do sada potencirana - poručio je Tomašević.

Podršku kandidatu Tomaševiću dao je i aktualni župan Aladrović koji je uvjeren da će ga upravo on naslijediti. Franjo Lucić, predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a je dodao da će Tomašević sigurno pobijediti jer ima viziju za gospodarski razvoj županije i svih njezinih općina i gradova.

- Upravo je HDZ u ovoj županiji prije četiri godine bio pokretač školstva, zdravstva i cestogradnje. Ostvarili smo 95 posto od onoga što smo i obećali i zahvaljujući tome možemo svakome pogledati u oči - istaknuo je Lucić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje