News

Komentari 184

Tomaševićev pobjednički govor: 'S ponosom ću povesti grad u bolju budućnost, hvala vam!'

Tomaševićev pobjednički govor: 'S ponosom ću povesti grad u bolju budućnost, hvala vam!'

Čitam život se borim za ovaj grad, protiv loših odluka onih koji su zanemarili ovaj grad i koristili ga kao osobni bankomat. Moja kampanja je počela još 1998. godine kad sam imao 16 godina, rekao je

Tomislav Tomašević postao je u drugom krugu lokalnih izbora novi gradonačelnik Grada Zagreba. Osvojio je nešto više od 199 tisuća glasova građana. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tomašević se obraća javnosti 

- Hvala na povjerenju, hvala na nadi, hvala na mandatu za pravu promjenu - rekao je Tomašević. 

- Hvala vam što ste vjerovali u mene, u sebe i u sve nas. Hvala svim Zagrepčanima i Zagrepčankama koji su nam dali povjerenje i dat ćemo sve od sebe da to povjerenje opravdamo. Hvala i svim onima građanima i građankama koji nam nisu dali glas jer ćemo dati sve od sebe da u sljedećem razdoblju dobijemo s vremenom vaše odobravanje za upravljanje gradom i bolju kvalitetu života - rekao je. 

- Zadnji dani kampanje su bili izazovni, ali ostali smo kao što smo i obećali - pozitivni. Neću ni ponavljati sve lažne optužbe kojima smo bili izloženi. Čitam život se borim za ovaj grad, protiv loših odluka onih koji su zanemarili ovaj grad i koristili ga kao osobni bankomat. Moja kampanja je počela još 1998. godine kad sam imao 16 godina - rekao je. 

- Iza nas nije bilo nikakvih velikih donatora, podržali ste nas vi, građani, s puno malih donacija. Podržali su nas stotine volontera koji su prešli cijeli grad, tisuće građana koji su sudjelovali u programu. S ponosom ću povesti grad u bolju budućnost i bit ću gradonačelnik i onima kojima sam bio izbor i onima kojima nisam. Vjerujem da svi žele bolji život - rekao je Tomašević. 

- Zagreb, dali ste mi povjerenje, a ja vas tražim sudjelovanje u promjenama. Da s nama sudjelujete u donošenju odluka za razvoj ovoga grada. Molim i za strpljenje, ali zajedno možemo ostvariti sve potencijale ovog grada i zajedno možemo učiniti ovaj grad boljim mjestom za sve, a ne samo za odabrane. Na kraju želim još jednom poručiti - krenimo zajedno u bolju budućnost, Zagreb to može, svi mi zajedno to možemo! - rekao je za kraj Tomašević. 

Najčitaniji članci