Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
164 komentara

Tomasović na Vladu: Vi ste luđaci koji će uništiti građane!

Vi ste jedna elitistička kapitalistička banda kojoj će se desiti prava radnička i socijalistička revolucija na koju se vi volite pozivati, poručio je na Facebooku

Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
164 komentara

Vi ste obični luđaci koji će ovakvom poreznom politikom uništiti hrvatske građane. Bježat ćete iz zemlje kada vam se desi narodna socijalistička revolucija čiji ste vi navodni sljedbenici. Stradat ćete od naroda samog! Niste vi ni socijalni, ni za radnike, a ni male ljude. Vi ste jedna elitistička kapitalistička banda kojoj će se desiti prava radnička i socijalistička revolucija na koju se vi volite pozivati..., poručio je na svojem Facebook profilu Hrvoje Tomasović, predsjednik HDSSD-a referirajući se na porezne novitete ministra Slavka Linića kojima se ukida porez na luksuz, a uvodi porez na imovinu. 

Vlada mu je odmah odgovorila objasnivši kako su dosadašnji prihodi od oporezivanja luksuza bili su zanemarivi za proračun. Dodali su i kako EU ne poznaje takav zakon, kao ni ni nultu stope PDV-a koji se u Hrvatskoj primjenjuju na sve vrste kruha, mlijeko, lijekove i još neke proizvode. Iako im, kažu u Vladi, iz MMF-a preporučuju da nultu stopu dignu na deset posto, oni namjeravaju ostati na minimalnih pet posto PDV-a na te proizvode. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message