Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Tomasović: Odlazim, uskratit ću im veselje mog izbacivanja

Na sjednici Glavnoga Stana HSP predan je prijedlog isključenja mene osobno vjerojatno zato što sam se drznuo iznijeti svoju kandidaturu, kaže Tomasović

Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
9 komentara

Sam ću napustiti stranku, odlučio sam im uskratiti veselje moga izbacivanja, napisao je na svojem Facebooku u subotu Hrvoje Tomasović, član HSP-a. Napisao je i kako mora konstatirati da unutar stranke definitivno ne postoje nikakvi demokratski standardi niti mogućnost za normalan demokratski rad.

-  Svatko tko je javno iznio kritiku na stanje stranke je ili smijenjen ili izbačen! Na sjednici Glavnoga Stana HSP u Zagrebu u subotu predan je prijedlog isključenja mene osobno časnome sudu vjerojatno zato što sam se drznuo iznijeti svoju kandidaturu - napisao je Tomasović.  

Razriješili Dusparu

Mirko Duspara, gradonačelnik Slavonskog Broda, razriješen je dužnosti predsjednika Glavnog stana HSP-a. Takva je odluka donesena u subotu na izvanrednoj sjednici Glavnog stana koju je sazvao Danijel Srb, predsjednik stranke. Mirko Duspara je smijenjen zbog propusta u vođenju središnjeg političkog tijela HSP-a, rečeno je u priopćenju te stranke. 

Glavni stan HSP-a osudio je istupe pojedinih dužnosnika koji su zlonamjerno i neistinito prikazivali stanje u stranci i osporavali nadležnosti i odluke tijela stranke. Nakon razrješenja vodstva Glavnog stana HSP-a izabrani su novi dužnosnici: Berislav Gržanić je izabran za predsjednika Glavnog stana HSP-a, a za dopredsjednike su izabrani Darko Dumbović iz Petrinje i Miroslav Marčetić iz Zagreba. Nakon izbora novih dužnosnika Glavni stan HSP-a utvrdio je ključ saziva Sabora HSP-a koji će se održati krajem veljače 2012. i donio zaključke kojima je iskazao potporu donesenim odlukama Predsjedništva HSP-a i tijela HSP-a kao i u kvalitetnim pripremama za Sabor HSP-a.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message