Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tommy Zelena nagradna igra: Jabuku uoči i u BMW uskoči!

Ovim putem objavljujemo početak nagradne igre koju za svoje kupce organizira Tommy d.o.o. Nagradna igra je započela 14. listopada ove godine a trajat će do 01.prosinca 2019.

Foto: Tommy

U nagradnoj igri mogu sudjelovati kupci u svim prodajnim mjestima na teritoriju Republike Hrvatske. Predviđeno je izvlačenje sedam tjednih nagrada sa vrlo bogatim nagradnim fondom te jedno finalno izvlačenje, a među glavnim nagradama ističemo električni automobil BMW i3, električne bicikle Greyp by Rimac, te regeneracijsko-rekuperacijske pakete u Termama Sveti Martin.

Koncepcijom nagradne igre i fondom nagrada Tommy želi naglasiti potrebu pojačane svijesti u očuvanju okoliša i potrebu primjene zdravih životnih navika. Kao dio ukupne poslovne politike Tommy sudjeluje u nizu aktivnosti i projektima kojima podržava održivi razvoj i primjenjuje visoke ekološke standarde, a ovim putem želimo potaknuti i širu populaciju na potrebu promjena životnih navika, od zdrave prehrane do fizičke aktivnosti.

Jedinstvenost i atraktivnost nagradne igre prepoznali su i poslovni partneri Tommy-ja koji aktivno participiraju u provedbi. Vrijednost nagradnog fonda je oko 600.000,00 kn. Više o nagradnoj igri zajedno s pravilima može se pronaći na mrežnoj stranici www.tommy.hr.

Tema: Promo sadržaj

Message