Obavijesti

Promo sadržaj

Tommy Zelena nagradna igra: Jabuku uoči i u BMW uskoči!

Tommy Zelena nagradna igra: Jabuku uoči i u BMW uskoči!
1

Ovim putem objavljujemo početak nagradne igre koju za svoje kupce organizira Tommy d.o.o. Nagradna igra je započela 14. listopada ove godine a trajat će do 01.prosinca 2019.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati kupci u svim prodajnim mjestima na teritoriju Republike Hrvatske. Predviđeno je izvlačenje sedam tjednih nagrada sa vrlo bogatim nagradnim fondom te jedno finalno izvlačenje, a među glavnim nagradama ističemo električni automobil BMW i3, električne bicikle Greyp by Rimac, te regeneracijsko-rekuperacijske pakete u Termama Sveti Martin.

Koncepcijom nagradne igre i fondom nagrada Tommy želi naglasiti potrebu pojačane svijesti u očuvanju okoliša i potrebu primjene zdravih životnih navika. Kao dio ukupne poslovne politike Tommy sudjeluje u nizu aktivnosti i projektima kojima podržava održivi razvoj i primjenjuje visoke ekološke standarde, a ovim putem želimo potaknuti i širu populaciju na potrebu promjena životnih navika, od zdrave prehrane do fizičke aktivnosti.

Jedinstvenost i atraktivnost nagradne igre prepoznali su i poslovni partneri Tommy-ja koji aktivno participiraju u provedbi. Vrijednost nagradnog fonda je oko 600.000,00 kn. Više o nagradnoj igri zajedno s pravilima može se pronaći na mrežnoj stranici www.tommy.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije