Obavijesti

Promo sadržaj

Tooo! 'Patuljci uzvraćaju udarac' stigli su u CineStar

Tooo! 'Patuljci uzvraćaju udarac' stigli su u CineStar
1

CRTIĆ KOJI SE NE PROPUŠTA: Hoće li patuljci uspjeti u borbi protiv zločestih Troggsa koji stižu iz druge dimenzije. Od četvrtka, 25. siječnja, u CineStar kinima

Roditelji, pozor! U kina stiže crtić kojeg će vaši mališani obožavati. Patuljci uzvraćaju udarac! Doslovno! Catherine je samohrana majka u tridesetima koja se samo trudi preživjeti i stvoriti stabilan dom za svoju kći. Chloe i njezina majka ponovno se moraju seliti! Primorana je useliti se u oronulu staru kuću punu vrtnih patuljaka, no Chloe uskoro sazna da kuća skriva zastrašujuću i veliku tajnu. Ali kad Catherinein novi šef zatraži da ostane dulje na poslu jedne večeri, Chloe ostane sama u kući – i ta noć će zauvijek promijeniti njezin i majčin život. Chloe i njezin previše radoznao susjed Liam otkrili su da su vrtni patuljci uistinu živi! Pokazalo se da patuljci već godinama štite naš planet od zlokobnih malih čudovišta, zvanih Troggovi, koji nadiru u kuću kroz portal iz nekog drugog svijeta. U crtić stiže Zook - mrzovoljan i pesimističan vođa patuljaka. Suviše oprezan, tvrdoglav i pogotovo nepovjerljiv prema ljudima, Zook neprestano gnjavi Chloe kako bi trebala ozbiljno shvatiti opasnost situacije u kojoj su se našli. Kad jedino što može zaustaviti Troggove padne u krive ruke u školi, Chloe i Liam moraju se udružiti s bandom patuljaka kako bi spriječili invaziju Troggova i spasili svijet!

Upoznat ćete i Alpha i Brava koji pomažu Chloe spasiti  dom i pobijediti Troggove, a tu je Charlie, treći član te ekipe patuljaka, koji može reći samo jednu jedinu riječ… „Patuljak!“. Oduševit će vas i Zamfeer, ali i  Quicksilver koji se smatra se najmudrijim od svih. A kako izgleda  Brittany, vođa najpopularnijih cura u školi, koja Chloe predstavlja sve ono što misli da želi.

Film Patuljci uzvraćaju udarac na kino programu je od četvrtka, 25. siječnja. Ulaznice se mogu kupiti on-line ili na blagajnama CineStar kina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve