Obavijesti

News

Top 5 mjesta u Zagrebu za najbolji novogodišnji provod

Top 5 mjesta u Zagrebu za najbolji novogodišnji provod
7

Mudri ljudi kažu da će vam Nova godina biti onakvom kako je dočekate, zbog čega smo pronašli pet različitih dočeka koji će vam olakšati izbor hit mjesta po vašem ukusu

VIDEO

Od hippie Nove godine, legendarnog Kirila pa do domaćih i stranih hitova, u našem presjeku sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Skupite drage ljude i dočekajte najluđu noć u godini po vašem guštu.

1. Metropolis - Hippie new 2017.

Novootvoreni zagrebački klub Metropolis nudi posve jedinstven doček kakav se ne viđa često. Razbijte prosinačko sivilo na hippie cvjetnom dočeku za samo 60 kuna po osobi. Retro doček teleportirat će vas u bajkoviti hippie cvjetni glazbeni ugođaj, dodatno začinjen novovalnim hitovima. Za sve posjetitelje retro tuluma, domaće rock i strane hitove "peglat" će bend Gabula uz dva DJ-a, DJ Sish i DJ škorc koji će vas instant vratiti u godine kada su bendovi punili stadione i dvorane.

Cijena: Za nevjerojatnih 60 kuna uz vrhunski glazbeni program, u Metropolisu vas očekuje i švedski stol s hladnim platama, kolačima i raznim salatama te piće dobrodošlice s neizostavnim pjenušcem u ponoć.

Info&rezervacije: Avenija Dubrovnik 10, 091/440 03 02. Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima i na prodajnim mjestima Tiska te svakim danom u Metropolis klubu na šanku od 9:00 do 02:00h.

Više o eventu saznajte ovdje: https://www.facebook.com/events/433589493696383/

2. Torrente Bar - najluđa noć u Novom Zagrebu

Za svoj prvi novogodišnji doček, Torrente ima jedinstvenu ponudu i besplatan ulaz. Svakog gosta čeka piće dobrodošlice i pjenušac u ponoć dok će DJ Cray biti zadužen za domaće i strane hitove. Na posebnoj su ponudi popularna žestoka pića, a uvjeta za rezervaciju - nema. Za vatrenu atmosferu pobrinut će se vesele hostese, stoga ulaštite vaše plesne cipelice i pravac zagrebačke Turinine 5 u Sopotu.

Info&rezervacije: Turinina 5, 092 300 90 09

Više o eventu saznajte ovdje: https://www.facebook.com/events/1754561628203690/

3. Lauba - nema stajanja uz ritmove Kirila Djaikovskog

Europski mag plesnih ritmova Kiril Djaikovski ponovno stiže u Zagreb da raspleše sve posjetitelje omiljene zagrebačke "kuće za ljude i umjetnost". Magičan prostor Laube u kombinaciji s Kirilom praćenim trubačima garantira najrasplesaniji doček do ranojutrarnjih sati. Velik broj šankova s raznovrsnom ponudom pića pobrinut će se da ne ostanete žedni, a za bogatu ponudu hrane zaslužan je popularni Catering Kvatrić. Ulaznicom dobivate neograničenu količinu pića, hrane i nezaboravnu zabavu.

Cijena: LAUBA EXPERIENCE 430,00 KN (neograničena konzumacije premium izbora hrane i pića)

- moguća rezervacija stola po cijeni od 300,00 KN

LAUBA MAGIC EXPERIENCE 700,00 KN (odvojena VIP zona sa šankom, neograničena konzumacije high premium izbora hrane i pića)

- moguća rezervacija stola po cijeni od 500,00 KN

LAUBA MAGIC EXPERIENCE PACKAGE 4.000,00 KN (6 LAUBA MAGIC EXPERIENCE ulaznica s uključenim stolom)

Info&rezervacije: Baruna Filipovića 23a, info@fakat.eu; 01 48 39 434

Više o eventu saznajte ovdje: https://www.facebook.com/events/1214967328595672/

4. Excelente Bar - tradicionalno spektakularan doček

Za najluđu noć u godini zagrebački Excelente Bar nudi nezaboravne trenutke uz širok glazbeni repertoar DJ-a Hard Limita sve do jutra s najvećim stranim i domaćim hitovima. Garantiraju vrhunsku atmosferu za pamćenje uz zabavne hostese i dobru glazbu, a u posebnu ponudu uključuju popularna pića po promotivnim cijenama. U cijenu je uključeno i piće dobrodošlice, čaša šampanjca i bogate plate narezaka.

Cijena: rezervacija stola za četiri osobe je 199 kuna, a uvjet za stol je boca žestokog pića ili dvije boce vina.

Info&rezervacije: Višnjevac 3, 095 7667 666.

Više o eventu saznajte ovdje: https://www.facebook.com/events/228589904235393/

5. Europski trg - klub na otvorenom

Ako vas više privlači doček na otvorenom onda je Europski trg, poznat kao trg sa tisuću srca, najbolji izbor. U novogodišnjoj noći pretvorit će se u najveći pop up klub na otvorenom. Za vrhunsku atmosferu pobrinut će se producent i DJ Eddy Ramich uz Rainera Trübya.

Kombinacija elektroničke glazbe i soula, jazza, funka i boogieja bit će sastavni dio zabavnog repertoara koji će trajati do ranih jutarnjih sati. Doček je besplatan, a potrebno je ponijeti samo dobru volju i uz veseli duh kročiti u novu 2017. godinu!

Više o eventu saznajte ovdje: https://www.facebook.com/events/335058750213437/

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'
TRAŽE IZMJENU SPORNE TOČKE

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'

Smatraju da su točkom 8. navedenog zakona Roditelji njegovatelji i Njegovatelji ponovno i namjerno izmanipulirani, te da nisu zaslužili ovakav diskriminatoran i ponižavajući tretman

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute
SAMOSTALNO NA IZBORE

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute

Ustvrdio je i da je predsjednik SDP-a Peđa Grbin, zbog potencijalne koalicije, čak odustao od kandidature za premijera te je "bio spreman predati to mjesto Sandri Benčić"
Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate
NESRAZMJER U IMOVINSKOJ KARTICI

Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate

U razdoblju od 2016. do 2018. godine prijavio je veća primanja za suprugu od stvarnih. Tako je navedeno da joj je godišnja plaća 121.385 kuna, a tijekom 2016., 2017. i 2018. je u zbilji primila dvostruko manje