Obavijesti

News

Komentari 109

Pukla cijev, nastao kaos: 'Užas, kao da je rijeka tekla ulicom...'

Pukla cijev, nastao kaos: 'Užas, kao da je rijeka tekla ulicom...'
31

Pukla je vodovodna cijev u Ulici Svetice, vode i blata je bilo do gležnja. Istočni dio grada bio je u blokadi, a veliki problemi bili su i kod Jadranskog mosta...

VIDEO

Zvonimirova ulica u Zagrebu, od okretišta na Borongaju pa do Ekonomskog fakulteta, bila je u srijedu ujutro pod vodom zbog puknuća vodovodne cijevi u Ulici Svetice. Zbog poplavljene Zvonimirove bile su zatvorene Ulica Divka Budaka od Branimirove do Ulice Svetice (smjer zapad) te Ulica Svetice od Budakove do Maksimirske ceste (smjer sjever). 

Pokretanje videa...

00:56

- Jedva sam došla na posao. Užas, vode je bilo do gležnja. Izgledalo je kao rijeka koja teče do Zvonimirove ulice - rekla nam je prodavačica iz obližnje pekare Antoneta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kaos u Zagrebu: Na Bukovačkoj ulici oko 4 ujutro pukla cijev, istočni dio grada je blokiran Repoeterka: Paula Osojnik

Posted by 24sata on 28. ožujka 2018

Nastao je kaos u prometu, a vozači su stajali u nepreglednim kolonama na prilaznim cestama.  

- Od 3:45 sati obustavljen je promet Ulicom Svetice od Kennedyjevog trga u smjeru sjevera te Ulicom Divka Budaka od raskrižja s Hitrecovom u smjeru Zapada - rekli su u PU zagrebačkoj. 

- Alternativni pravac je Heinzelova, Harambašićeva, Šulekova, Mandlova te naselje Ravnice. Unatoč puknuću, sva domaćinstva opskrbljuju se pitkom vodom, a linije ZET-a prometuju uobičajenim trasama - naveo je Zagrebački holding.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Ana Glavan, glasnogovornica zagrebačke Vodoopskrbe i odvodnje i Vlado Suša iz Zagrebačkih cesta o puknuću cijevi kod Svetica u Zagrebu Reporterka: Paula Osojnik

Posted by 24sata Politiko on 28. ožujka 2018

Promet se posve normalizirao oko 11 sati. Pušten je promet Ulicom Svetice, od Budakove do Maksimirske ceste (smjer sjever) gdje je došlo do puknuća vodovodne cijevi. U samoj zoni radova, pored autobusnog stajališta, prometovalo se jednim prometnim trakom. 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU: 

17
| Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Kaos i kod Jadranskog mosta

No, to nije bio jedini problem za zagrebačke vozače. Ogromne kolone stvarale su se ujutro i na rotoru kod Remetinca.  

- Ne možemo nikuda. Svi stoje - požalili su se čitatelji. 

Kako se doznalo u Holdingu, zbog oštećenja naponske mreže u zoni Selske ceste i Horvaćanske, tramvaji linija 5, 7, 14 i 17 prometovali su skraćeno do Savskog mosta. U prometu je bila izvanredna linija od Savskog mosta do Prečkog.

Tramvaj ZET-a linije broj 7 ostao je u raskrižju prema Jadranskom mostu. Na tom dijelu stajalo je najmanje šest tramvaja.

Holding je na svojim stranicama u 9.11 sati objavio kako je u tijeku normalizacija prometa prema Prečkom i Novom Zagrebu preko Jadranskog mosta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

stali tramvaji 00:13

Također, zbog radova na energetskoj mreži, do 13 sati ne rade semafori na raskrižju Karlovačke ceste i ulice Remetinečki gaj.

- Tijekom radova moguća su kraća čekanja na prolazak raskrižja i nešto sporiji promet duž cestovnog koridora . navode u Holdingu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.