Obavijesti

News

Komentari 39

Tragedija: 'Željko se ne sjeća dana kada mu je poginula kćer'

Tragedija: 'Željko se ne sjeća dana kada mu je poginula kćer'
1

Od siline udarca kćerkica je ocu izletjela iz ruku i pala na pločnik, dok je on ostao nepomično ležati. Dječak je nijemo promatrao tragediju. Sestrica mu je ubrzo umrla...

VIDEO

Nisam znala da je pokrenuta istraga protiv žene koja je uništila našu obitelj. Ne zanima me na koliko će je osuditi jer se ništa ne može vratiti. Ni život mojeg dvogodišnjeg anđela ni sreća koju smo do tog kobnog dana imali, kaže nam Sanela Prispilović iz Cvetkovca.

Ona je prije dva dana stigla u Mali Lošinj kod svojih roditelja koji vode brigu o dječaku kojem će 11. listopada 2016. ostati najteža životna uspomena. Tog jutra, oko 7.50 sati, mališan (6) hodao je s desne strane oca Željka (41), koji je u naručju držao njegovu dvogodišnju sestru Emu. Išli su na autobusno stajalište u Cvetkovcu kako bi u Koprivnici podignuli dopunsko zdravstveno osiguranje za majku koja se u zagrebačkoj Klinici liječila od kancerogene bolesti. Kad su došli nadomak ugibališta, na muškarca je Škodom Octaviom naletjela Iva V. (22).

Od siline udarca kćerkica je ocu izletjela iz ruku i pala na pločnik, dok je on ostao nepomično ležati. Dječak je nijemo promatrao tragediju. Sestrica mu je ubrzo umrla, a otac završio u koprivničkoj bolnici, gdje je samo uz izuzetan napor liječnika i snazi organizma preživio. Majka je napustila bolnicu i zanemarila svoje zdravlje samo da svakodnevno bude uz muža čiji je život visio na koncu. Nakon dugotrajne kome 27. prosinca prebacili su ga u Krapinske toplice, a sin je nakon sestrina pogreba otišao u Mali Lošinj.

- Još ima noćne more. Često se sjeti sestre i oca kojeg smo posjetili u subotu u toplicama. Hrabro se držao i nije ni s čim pokazao ocu, koji se ne sjeća ni najmanjeg detalja nesreće, da njegove ljubimice više nema – rekla nam je Sanela dodavši kako suprug teško komunicira i da sve ubrzo zaboravi. Tako mu je nakon nekoliko sati izblijedilo i sjećanje na subotnji posjet.

- Doktori su mi rekli da će mu istinu o tragediji reći kad njegovo zdravlje to dopusti jer još nije spreman suočiti se s bolnom istinom - pojasnila nam je Sanela Prospilović, koja će se svojem liječenju više posvetiti kad joj se suprug oporavi.

Tužiteljstvo sumnjiči Ivu V. da je nesmotreno pomaknula auto izvan prometnog traka i udarila u dvoje pješaka koji su se kretali u istom smjeru. Prijeti joj od jedne do osam godina zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..