Obavijesti

News

Komentari 20

Traktor vozio najbolji prijatelj poginulog: Lagao policajcima?

Vještaci su utvrdili da Franjo Kranjčec nije bio za volanom traktora te nije skrivio vlastitu smrt, već je za tragičnu nesreću kriv njegov najbolji prijatelj i vlasnik traktora Ivan Porić

VIDEO

Veliki obrat u slučaju smrti Franje Kranjčeca (66), koji je poginuo 22. svibnja prošle godine u prometnoj nesreći kraj Koprivnice.

Vještaci su, naime, utvrdili da Franjo nije bio za volanom traktora i samim time nije skrivio vlastitu smrt, kako se do sada smatralo, već je tragičnu nesreću skrivio njegov najbolji prijatelj i vlasnik traktora Ivan Porić (67), piše Podravski list, a prenosi Jutarnji.

Podsjetimo, policija je lani, nakon nesreće, priopćila kako je Franjo Kranjčec vozio traktor s kojim je izletio s ceste i prevrnuo se. Tako je policajcima nakon nesreće rekao sam Porić, koji je, kako je tvrdio, bio putnik u traktoru. No, osam mjeseci kasnije taj iskaz su pobili vještaci.

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici ovih je dana donijelo rješenje o provođenju istrage protiv Ivana Porića zbog osnovane sumnje da je izazvao prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom.

Prema nalazu vještaka, traktor je vozio Porić. Franjo Kranjčec je pri prevrtanju ispao iz kabine na travnjak i na mjestu poginuo, dok je Porić bio teško ozlijeđen. Prema nalazu iz Zagreba 'ozljede koje je zadobio Franjo Kranjčec odgovaraju ozljedama kakve se mogu očekivati da ih zadobije osoba na pomoćnom sjedištu, a ozljede okrivljenika odgovaraju ozljedama kakve se mogu očekivati kod osobe koje je bila na vozačevom mjestu'.

Kako se doznaje, Ivan Porić pobija nalaze vještaka. I dalje tvrdi kako je traktor vozio Franjo Kranjčec, a ne on.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca