Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
27 komentara

Traže isplatu plaća: Nastavlja se štrajk u Uljaniku i 3. maju

Štrajkaškog odbora Brodogradilišta 3. maj razgovarali su u srijedu s Upravom brodogradilišta, ali rješenja za nastalu situaciju i isplatu plaća nisu pronađena pa se štrajk nastavlja

Pula: Grupa štrajkaša prošla gradskim ulicama
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
27 komentara

U četvrtak se nastavlja štrajk ranika u Uljaniku. Štrajk organiziraju štrajkaški odbor i sindikat Uljanika, a on će kako je najavljeno, trajati do ispunjenja zahtjeva o isplati plaće.

Divulje Plenkovic PLENKOVIĆ: 'Tražimo rješenje, sastat ćemo se sutra s upravom Uljanika'

Radnici Uljanika traže isplatu plaće, ali i odlazak Uprave na čelu s predsjednikom Giannijem Rosandom, koju smatraju najodgovornijom za trenutačnu situaciju. No, sindikati kažu kako u sklopu štrajka ostavku Uprave ne mogu tražiti.  

Zagreb: Premijer Plenković i ministar financija Zdravko Marić predstavili  poreznu reformu "NIJE JEDNOSTAVNO" Marić: Svemu dođe kraj, čak i državnoj pomoći brodogradnji

Nastavlja se i štrajk u riječkom Brodogradilištu 3. maj. Predstavnici Štrajkaškog odbora Brodogradilišta 3. maj razgovarali su u srijedu s Upravom brodogradilišta, ali rješenja za nastalu situaciju i isplatu plaća nisu pronađena pa se štrajk nastavlja. Radnici 3. maja, kao i cijele Uljanik grupe, traže isplatu plaća za srpanj, koje su trebale biti isplaćene do 15. kolovoza. U 3. maju traže i nastavak brodograđevne djelatnosti i proizvodnje, odnosno rješavanje sudbine brodogradilišta, u kojemu se, iako su brodovi na navozima, ne radi mjesecima, jer nema novca za potreban materijal. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message