Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Traže neuigrani duo razbojnika: U bijegu im ispalo 20.000 kuna

Prema posljednjim informacijama, kriminalisti i dalje traže počinitelja koji je opljačkao McDonald's u Maksimirskoj ulici u Zagrebu, a u tome će im pomoći i snimke okolnih videonadzora

Foto: snimio čitatelj 24sata
35 komentara

Čuo sam da je na motociklu projurilo dvoje ljudi kroz Fijanovu ulicu. S prozora sam vidio policiju kako razgovara sa svjedocima kraj hrpice novca i oružja koji su navodno ispali počiniteljima u bijegu. Ispričao nam je to čitatelj 24sata kojeg je uzbunila buka u noći na nedjelju. 

Sve je počelo malo dalje, na Maksimirskoj cesti, gdje se nepoznati pljačkaš okomio na restoran brze hrane McDonald’s. Ušetao se u unutra dok je u njemu bilo šest zaposlenika. Navodno je uperio pištolj u njih i oteo nešto više od 20.000 kuna utrška. No neće ih moći potrošiti jer mu je navodno sve ispalo dok je bježao na sigurno.

Foto: snimio čitatelj 24sata

Istražitelji pretpostavljaju da je imao pomoćnika koji ga je čekao spreman za bijeg. 

- Kad je policija došla, na ulici je bila veća hrpa novca u svežnjevima od 50 kuna, pored nje pištolj, a malo dalje još jedna hrpa novca - ispričao je čitatelj koji je snimio bijeg.

Foto: snimio čitatelj 24sata

Prema posljednjim informacijama, kriminalisti i dalje traže neuigrani duo, a u tome će im pomoći i snimke okolnih videonadzora.

U McDonald’su su bili bez komentara.

Možda vas zanima i ovo:
Message