Obavijesti

News

Komentari 65

Tražila je svog supruga devet godina, a on se oženio drugom

Tražila je svog supruga devet godina, a on se oženio drugom
3

Suprug Karen Marx nestao je iz obiteljskog doma 2005. godine bez ikakve poruke i otad mu se gubi svaki trag. Kad ga je konačno pronašla neugodno se iznenadila

VIDEO

Suprug Karen Marx nestao je iz obiteljskog doma 2005. godine i otad mu se gubi svaki trag. Kad ga je prošli mjesec, nakon devet godina, konačno pronašla neugodno se iznenadila.

Karen je upoznala Adama krajem '90-ih. U to vrijeme još je bio oženjen prvom ženom s kojom je imao dvoje djece. 2001. godine se razveo, a iduće godine, na Valentinovo oženio se s Karen. Dao je otkaz i uselio se sa novom suprugom koja je zarađivala za cijelu obitelj. Nakon godinu dana braka Adam je nestao, a u oproštajnoj poruci napisao je da ne može više trpiti Kareninu djecu.

- Prvi put kada me napustio bilo je kao da mi je netko isčupao srce. Doslovno mi je rekao da sam ja kriva što ne može živjeti s mojom djecom  - rekla je Karen.

Nekoliko mjeseci kasnije, odlučio se vratiti kući. Karen ga je primila natrag te im kupila novu kuću u Montani vrijednu 401. 000 dolara. Adam je počeo raditi, a pomagao je i Kareninom sinu tinejdžeru  da se uhoda u posao. No ubrzo je zapao u dugove, a Karen je počela sumnjati da je suprug vara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Napustio je bez objašnjenja

Nakon jedne svađe, Adam je spakirao stvari i bez ikakvog objašnjenja napustio dom. Narednih devet godina, Karen je pokušavala naći supruga. Zapala je u financijske probleme, a zdravlje joj se pogoršalo. U New London se vratila 2012. godine kako bi brinula za oca. Tada je preko Facebooka stupila u kontakt sa Adamovom majkom i saznala što se dogodilo.Ostala je zaprepaštena kad je čula da Adam ima novu suprugu, Marcie te da živi u istoj državi. 

Prijeti mu zatvor

Kontaktirala je policiju koja je Adama uhitila pod sumnjom za bigamiju, prijevaru i krivotvorenje bračne dozvole. On je pak policiji rekao kako je mislio da se Karen pobrinula za razvod, javlja Daily Mail.

Adam je navodno ljudima rekao kako mu je brak s Marcie prvi u koji ulazi. Prošlog tjedna pojavio se na sudu, a proglase li ga krivim, prijeti mu do 6 godina zatvora za prijevaru  i tri i pol godine za bigamiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti