Obavijesti

News

Komentari 7

'Tražila sam pažnju i ljubav. On je bio inteligentan i šarmantan'

'Tražila sam pažnju i ljubav. On je bio inteligentan i šarmantan'
1

Dianne Lake (64) priznala je da se seksala s Charlesom Mansonom samo nekoliko sati nakon što su se upoznali u Los Angelesu, dok je ona imala 14 godina

VIDEO

Najmlađa članice 'obitelji Manson' javno je progovorila o seksualnim odnosima sa zloglasnim vođom kulta kad je imala samo 14 godina, javlja Daily Mail.

- To je zanimljiva priča, ali također bi trebala poslužiti kao upozorenje. Nadam se da će moja priča barem malo rasvijetliti mračne događaje koji su se zbili krajem 60-ih godina - napisala je Dianne Lake u svojim memoarima "Član Obitelji" koji izlaze 24. listopada.

Godine 1967. Dianne Lake je u dobi od 14 godine lutala komunama i sudjelovala u hippie okupljanjima nakon što su njezini roditelji odlučili napustiti društvo i živjeti izvan sustava. Njoj su dopustili da živi samostalno. Nekoliko mjeseci kasnije upoznala je Mansona na zabavi u Topangi, u Kaliforniji.

- Tražila sam ljubav, željela sam biti voljena i imati obitelj. Željela sam pripadati nekome. On je to odmah shvatio - rekla je.

- Charlie mi je nudio više od seksa. Rekao mi je da bi trebala zaboraviti roditelje. Jasno mi je dao do znanja da me želi u svojoj obitelji. Znala sam da nema povratka - priča Lake.

Lake (64) priznala je da se seksala s Charlesom Mansonom samo nekoliko sati nakon što su se upoznali, dok je ona bila još tinejdžerica. Kazala je da joj je u to vrijeme Manson bio atraktivan i šarmantan.

- Bio je jako nteligentan. Imao je nevjerojatnu sposobnost prepoznati slabosti, želje i potrebe kod ljudi te ih je znao ispuniti.

- Znao je ženu uvjeriti da je baš ona njegova jedina ljubav - kazala je Lake u intervjuu za emisiju Good Morning America.

Govoreći o seksu s Mansonom, Lake kaže da je sve bilo poput igre.

- Sve je išlo nekako prirodno, počeo bi s rukama, a onda bi stvar postajala intimnija. Bio je sladak, nestašan, zabavan - govori Lake.

- Da, bilo je i drugih djevojaka, ali sve smo ga dijelile. Odnosio bi se tako da se osjećaš posebnom, da se osjećaš voljeno - dodaje Lake.

Narednih godina postala je sve više odana Mansonu, čak i kada je on postao izrazito paranoičan i nasilan, pa sve do kobnog kolovoza 1969. kada su po njegovim instrukcijama počinjena monstruozna ubojstva.

Tijekom dvodnevnog ubilačkog pohoda, u kojima Lake nije sudjelovala, članovi kulta ubili su sedmero ljudi: Abigail Folger, Wojciecha Frykowskog, Lena i Rosemary LaBianca, Stevena Parenta, Jaya Sebringa i Sharon Tate. 

Priznaje kako nije bila svjesna kakav je Manson zapravo sve dok nije institucionalizirana kad je imala 17 godina, te se potom s njim suočila u sudnici kao jedan od svjedoka tužiteljstva.

- Izgledao je kao luđak, ali mogla sam ga pogledati u oči. Do tog trenutka sam se već bila vratila u normalu, bila sam 'reprogramirana', pa sam se osjećala sigurno - napisala je u svojoj knjizi.

Kada ju je Mansonov odvjetnik upitao je li još zaljubljena u njega, Lake je odgovorila: "Mislim da jesam", na što je Manson burno reagirao vičući u sudnici: "Voljela si ih sve, nemoj sada sve svaljivati na mene".

Prisutni u sudnici prasnuli su u smijeh nakon te izjave.

- Sve do tog trenutka nisam shvaćala da manipulira ljudima. On nije pokušavao biti duhovit, htio je skinuti krivnju sa sebe i poniziti me, oduzeti mi moje dostojanstvo - kaže Lake, dodajući da je tada shvatila da je Manson "neugledan čovječuljak golemog ega".

- Bio je lažnjak, varalica, svodnik... Napokon sam ga se oslobodila - dodaje Lake.

Nakon što su Mansona proglasili krivim za ubojstva i strpali u zatvor, Lake je krenula dalje sa životom. Danas je udana žena, odgojila je troje djece i stekla fakultetsku diplomu iz područja obrazovanja. S druge strane, Mason je više od 40 godina iza rešetki, gdje će i ostati do kraja života. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je