Obavijesti

Promo sadržaj

Tražite izvanzemaljsku pustolovinu?

Tražite izvanzemaljsku pustolovinu?
8

Booking.com predstavlja destinacije za sve ljubitelje NLO-a

Ove godine je 30. obljetnica viđenja NLO-a na lokaciji Bonnybridge u Škotskoj za koju NLO stručnjaci tvrde da je najbolja lokacija za sve koji žele doživjeti takvo neobično iskustvo. Booking.com, čija je misija olakšati svima da istraže svijet, pregledao je više od 28 milijuna smještajnih jedinica kako bi za NLO entuzijaste pronašao top lokacije diljem svijeta. 

Bonnybridge, UK

Ova destinacija postala je poznata po viđenjima NLO-a početkom devedesetih. S oko 300 prijavljenih viđenja godišnje, NLO stručnjaci tvrde da je ovo najbolja lokacija na svijetu za doživjeti izvanzemaljsko iskustvo. Maleni gradić Bonnybridge je zanimljiv i zbog toga što se u blizini može vidjeti stara rimska utvrda. 

Posjetiteljima preporučujemo da odsjednu u Craignish Apartments gdje mogu provesti vrijeme čitajući o NLO viđenjima, ali i uživajući u finoj kavi koja će ih držati budnima za još jednu noć u lovu na vanzemaljce.  

Area 51, Nevada, SAD

U sred pustinje Nevada nalazi se tajno vojno postrojenje Area 51 čije je postojanje američka vlada negirala sve dok ga CIA nije ipak priznala 2013. godine.  Zbog vela tajni kojima je obavijena ova lokacija kruže glasine o tome što se točno tamo događa, a mnogi vjeruju kako se, ispod radara javnosti, upravo tamo istražuju izvanzemaljska bića. No osim NLO priča, Nevada nudi nacionalne parkove, divljinu i Las Vegas. Pa, kad krenete u istraživanje NLO-a zašto ne biste odsjeli u The Cliffs at Peace Canyon koji se nalazi blizu Las Vegasa gdje uz vanjski bazen i vatru možete raspravljati o teorijama zavjere. 

Wycliffe Well, Australija

Wycliffe Well je samoproglašeni centar NLO-a u Australiji zbog mnogo prijavljenih NLO aktivnosti. Najviše viđenja događa se od svibnja do listopada, a cijela priča odvija se od Drugog svjetskog rata kad su vojnici bilježili svaki put kad bi primijetili objekt koji ne prepoznaju. Na žalost, knjiga u kojoj se to zapisivalo ukradena je 1990. godine. Ako planirate istražiti ovo područje preporučujemo da posjetite gradić Alice Springs i odsjednete u Jump Inn Alice hostelu ako želite malo uštedjeti, a ipak uživati u vanjskom bazenu i blizini turističkih atrakcija. 

M trokut, Rusija

Smješten stotine kilometara od Moskve, u brdovitoj divljini, nalazi se M trokut (Moylobka) gdje je puno ljudi prijavilo viđenje lebdećih objekata i svjetlosnih lopti. Ako dolazite u potrazi za istinom o izvanzemaljskom životu, svakako posjetite grad Perm koji se nalazi u blizini planine Ural, a poznat je po umjetničkim galerijama i muzejima. Odsjesti možete u Krasnoflotskaya Apartments. 

Roswell, New Mexico, SAD

Prema pričama, u kasnim četrdesetima prošlog stoljeća, u Roswellu se srušio NLO. Američka vojska izjavila je da se radilo o meteorološkom balonu, ali nekoliko godina kasnije NLO entuzijasti počeli su tvrditi kako se radi o zavjeri i da je vojska pokušala zataškati pad prave izvanzemaljske letjelice. Zbog tog razloga, ljubitelji NLO kulture širom svijeta okupljaju se u Roswellu kako bi izmijenili priče u NLO muzeju i istraživačkom centru.  Ako u budućnosti planirate putovati u Roswell možete odsjesti u Roswell Inn koji se nalazi u blizini muzeja, ali restorana za slučaj da se želite dobro nahraniti prije izvanzemaljske zabave. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve