Obavijesti

Promo sadržaj

Tražite nešto provjereno za imunitet? Izabrali smo najbolje

Tražite nešto provjereno za imunitet? Izabrali smo najbolje
1

Sada, kada se život polako ponovno vraća u neko „novo“ normalno stanje, ne smijemo zaboraviti na zdravlje našeg organizma i zanemariti održavanje imuniteta

Zdrava i uravnotežena prehrana, dovoljno fizičke aktivnosti – pogotovo na otvorenom, izbjegavanje štetnih navika, uključujući stres i pretjerano iscrpljivanje preduvjeti su za dobar imunitet i zdrav organizam. Naravno da je s današnjim načinom života vrlo teško ispuniti sve nabrojano, ali zato nam od pomoći mogu biti provjereni dodaci prehrani za imunitet. A internet trgovina drogerija.hr pravo je mjesto gdje, između ostaloga, možete pronaći i kvalitetne hrvatske proizvode za imunitet. Predstavit ćemo vam nekoliko najpoznatijih.

Imunosal – prva linija obrane

Jedna od najpoznatijih linija za imunitet u ljekarnama, prisutna već godinama i preporučana od strane farmaceuta i liječnika, svakako je Imunosal linija dodataka prehrani. Najpoznatiji proizvod su Imunosal kapsule, koje uz čak 900 mg beta-glukana sadrže još i 11 esencijalnih vitamina, 3 minerala i koenzim Q10. Možete ih naručiti direktno ovdje.

Za one kojima su draže šumeće tablete, Imunosal šumeće tablete u samo jednoj čaši pripremljenog napitka organizam opskrbljuju s 300 mg beta-glukana i preporučenim dnevnim dozama esencijalnih vitamina i cinkom. Možete ih naručiti direktno ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novi super vitamin C-1000

Najnoviji član Imunosal obitelji su Imunosal C-1000 kapsule koje su nastale za vrijeme korona krize upravo na traženje tržišta. U dnevnoj dozi sadrže 1000 mg vitamina C te pojačane doze vitamina D3 i cinka koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Uz njih tu su i drugi esencijalni vitamini i minerali u pojačanim dozama. Ako tražite snažan multivitamin s puno vitamina C i za imunitet nezaobilaznim vitaminom D3 – to su onda Imunosal C-1000 kapsule. Možete ih naručiti direktno ovdje.

Multinutrijent za imunitet, energiju i vitalnost

Na drogerija.hr stranicama možete pronaći i snažni premium multinutrijent - Avital kapsule - koje sadrže bogatu kombinaciju posebno odabranih nutrijenata u samo jednoj kapsuli dnevno. Osim astragalusa (ekstrakta kozlinca) u kombinaciji s beta-glukanom, sadrže i snažni antioksidans astaksantin, 11 vitamina, ekstrakt sjemenki grožđa, 3 esencijalna minerala te čak 30 mg važnog koenzima Q10.

Avital kapsule preporučuju se kada je našem imunološkom sustavu potrebna pomoć ili želimo obraniti organizam od vanjskih faktora. To može biti u peludnim sezonama, kod dužih putovanja, intenzivnijeg fizičkog ili psihičkog naprezanja, pojačanih sportskih aktivnosti ili općenito kod učestalog obolijevanja. Avital kapsule možete naručiti direktno ovdje.

A za zrelu životnu dob?

I za one u malo zrelijim godinama smo našli odličan proizvod. Imunosal Senior kapsule su jedan od rijetkih proizvoda koji je posebno formuliran za imunitet osoba starije životne dobi. Kapsule uz beta-glukan, vitamine i minerale, sadrže i 30 mg koenzima Q10 te resveratrol. Iako su namijenjene za osobe od navršenih 50 i više godina starosti, zbog bogatih doza koenzima Q10 koje sadrže svakako se preporučuju već i u četrdesetim. Naime, što smo stariji to nam se organizam sve slabije opskrbljuje s važnim koenzimom Q10 koji sudjeluju u prijenosu energije na staničnoj razini. Senior kapsule možete naručiti direktno ovdje.

Nismo zaboravili ni naše najmlađe

Brinemo i za naše najmlađe pa tako na drogerija.hr internet trgovini smo za vas izabrali i najpoznatije proizvode za imunitet djece. Poznati Imunosal tekući dodatak prehrani za predškolske i školske klince i klinceze tako sadrži beta-glukan, vitamine i cink. A tu je i Vitosal Junior sirup namijenjen za one najmlađe i koji sadrži esencijalne vitamine, cink i željezo koje doprinosi upravo razvoju imuniteta kod djece. Oba proizvoda su izvrsnog okusa i najmlađi ih obožavaju.

Za one koji jako vole vitaminske bombone, tu su Imunosal pastile za imunitet sa simpatičnim profesorom Baltazarom. Imunosal pastile sadrže beta-glukan, vitamin C, cink i lecitin, a mogu ih koristiti djeca već od 3 godine. Jesmo vam rekli da ih vole i odrasli? Proizvode za imunitet djece možete vidjeti i naručiti ovdje.

 

Proizvode za imunitet, ali i općenito zdravlje, ljepotu i njegu, potražite na poznatoj hrvatskoj internet trgovini drogerija.hr koja uz više načina plaćanja nudi i vrlo brzu dostavu naručenih artikala u vaš dom. Biramo za vas!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.