Obavijesti

News

Komentari 42

'Treba uvesti naplatu parkinga svuda i podijeliti grad u 5 zona'

'Treba uvesti naplatu parkinga svuda i podijeliti grad u 5 zona'

Svoj plan gradonačelnik Bandić u popodnevnim satima prezentirao je i vijećima mjesnih odbora i predsjednicima vijeća gradskih četvrti. Proširiti zone, uredimo parking, kaže Bandić...

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić planira novi namet za građane.

- Treba uvesti parking svugdje da budu svi isti, ali po zonama. Znači, u petoj zoni bi parkirno mjesto bilo 25 kuna mjesečno. To je manje od kutije cigareta. Proširiti zone, uredimo parking. To je javni prostor - rekao je Bandić, prenosi Dnevnik.hr.

Svoj plan gradonačelnik Bandić u popodnevnim satima prezentirao je i vijećima mjesnih odbora i predsjednicima vijeća gradskih četvrti, a HNS-ov zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Tomislav Stojak na Facebooku je objavio da je na sastanku potvrđeno da Bandić želi parking naplaćivati na svim javnim površinama na području svih kvartova u Zagrebu.

'Bandiću, odustani od naplate parkiranja u cijelom Zagrebu'
'Bandiću, odustani od naplate parkiranja u cijelom Zagrebu'

'Citiram kako mi je javljeno od sudionika sastanka: 'Želi se uvesti pravedni sustav naplate prometa u mirovanju na području cijelog Zagreba, a sve u dogovoru s gradskim četvrtima i mjesnim odborima, odnosno oni trebaju odlučiti o pravednom sustavu naplate za sve građane na javnim površinama, a zone bi išle od 0-5', objavio je na Facebooku Stojak.

'Naravno, taj 'pravedni' sustav naplate novog harača pripremit će gradska uprava i onda će se mjesni odbori i gradske četvrti morati o njemu izjasniti. Kažu da je bilo gotovo pa idilično jer je gradonačelnik nekoliko puta pozvao na razumijevanje i konsenzus! Nakon tih riječi gotovo da je i suza svima krenula! Eto, novi harač se sprema', napisao je Stojak.

Zagrebački haračlija kreće u akciju! “Svoj plan gradonačelnik Bandić u popodnevnim satima prezentirao je i vijećima...

Posted by Tomislav Stojak on Tuesday, September 10, 2019