Obavijesti

Promo sadržaj

Tri najvažnije osobe za većinu žena - Podsjetnik na dan žena

Tri najvažnije osobe za većinu žena - Podsjetnik na dan žena
11

Međunarodni dan žena poziv je brendovima da ljepši spol iznenadi ponudama i popustima; FOREO uz popuste nudi i par savjeta za proslavu ovog jedinstvenog praznika

Početkom svakog ožujka širom svijeta se obilježava Međunarodni dan žena. Stoga ovaj mjesec odsad i službeno proglašavamo – Mjesecom ženske snage! Savršena prilika da se podsjetimo svih onih snažnih dama koje su se izborile za sve što danas uzimamo zdravo za gotovo, od prava glasa, prava na obrazovanje, prava na svjesni odabir majčinstva do prava na zakonom zajamčenu ravnopravnost spolova. Zahvalimo tim hrabrim vizionarkama, odajmo im priznanje i proslavimo zajedno ovaj dan ženskog ponosa!

Kako ne biste sve prepustili slučaju ili u slavljeničkoj euforiji zaboravili sve dame kojima dugujete ono što jeste i što ćete tek postati, FOREO donosi mali podsjetnik na tri najvažnije osobe za većinu žena.

Ništa bez prijateljica

Spremi večeru i okupi svoje najbolje prijateljice. Malo šampanjca i puno smijeha sve je što vam treba za odlično slavlje! Pričajte o ženama koje su obilježile vaš život; neka svaka od vas navede svoju inspiraciju, ženu kojoj se divi i koju slavi taj dan. Zašto baš ta žena? Podijelite svoje osjećaje i otkrijte svoje uzore. Suze i ganuće idu odlično uz šampanjac.

Jedna je mama

Dobro, ovo nije Majčin dan, ali majka je definitivno žena s kojom želimo proslaviti Dan žena. Ako imaš sreću da je još tu, posjeti je ili nazovi i podsjeti je koliko ti znači. Naša snaga dolazi od naših majki, ali i obratno: one svoju snagu crpe iz promatranja naše sreće.

Znati voljeti samu sebe

I konačno, ne zaboravi ni najvažniju osobu u svom životu – sebe. Prisjeti se svega što si dosad napravila i sve kroz što si prošla, svega što te je ojačalo i napravilo ženom koja danas jesi. Često mislimo na druge a zaboravljamo same sebe: ovaj put učini nešto za sebe i daruj si ružu poput nijedne druge. Bulgarian rose maska za lice uz pomoć UFO uređaja tvoju će kožu učiniti blistavom za samo par minuta, a tebe zadovoljnom i sretnom. Samopouzdanje je ljepota koja dolazi iznutra!

Na tebi je koji ćeš prijedlog prihvatiti, a mi ti do tada možemo savjetovati LUNA 2 uređaj ili LUNA mini 2 s 20% popusta do 8. ožujka. Sretan ti Međunarodni dan žena! Tvoj FOREO.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.
Cedevita u suradnji sa stručnjacima pokrenula “Školu optimističnog roditeljstva’’
PROMO

Cedevita u suradnji sa stručnjacima pokrenula “Školu optimističnog roditeljstva’’

Cedevita je na svojoj edukativnoj platformi Budi DOBRO. Budi CE. pokrenula kampanju "Škola optimističnog roditeljstva” kojom želi pružiti potporu roditeljima u izazovima s kojima se susreću pri odgoju djece. Tijekom kampanje objavljivat će edukativne video materijale u kojima stručni suradnici govore o aktualnim temama u roditeljstvu.