Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tri razloga za posjetiti prvi Staropramen Burger tour

Ako još niste imali priliku probati jedne od najboljih burgera u Hrvatskoj, sada je pravo vrijeme da to učinite. Zašto? Jer u Hrvatske gradove dolazi prvi Staropramen Burger tour

Foto: Staropramen

2. i 3. lipnja Rijeka, a 9. i 10. lipnja Pula ugostit će majstore u pravljenju burgera iz Submarinea, odličan glazbeni program, a žeđ će gasiti praško pivo broj jedan u svijetu. Ako to nije dovoljan razlog za uživanje u slavlju okusa i glazbe, donosimo još tri razloga koji će vas zasigurno natjerati da se predomislite. 

1. SLAVLJE OKUSA UZ NAJBOLJE BURGERE IZ SUBMARINEA

Burger više nije samo pecivo s pljeskavicom. Burger kao najpopularnije jelo na svijetu je danas postao dio visoke gastronomije kroz koju se kuhari kretivno i lokalno izražavaju. Pobjednik prošlogodišnjeg Zagreb Burger Festivala koji nosi titulu i najboljeg burgera u Hrvatskoj Submarine BBQ, na Staropramen Burger  touru ponudit će svim ljubiteljima veliki izbor burgera, ali i posebnu ponudu: bundle Staropramen i burger Toura za 40kn.


2. DUH PRAGA UZ PRAŠKO PIVO BROJ JEDAN U SVIJETU    

Poseban duh Praga u svakom gradu unijet će Staropramen, jer jedino dobro pivo može ugasiti žeđ uz vrhunske burgere i odličnu glazbu. Sve posjetitelje Burger Festival tour-a očekuje posebno dizajniran Staropramen bar na kojem se može naći idealno pivsko osvježenje. 


3. ODLIČNA ZABAVA UZ VRHUNSKU, ALI VRHUNSKU GLAZBU

U svakom gradu sve posjetitelje očekuje vrhunski glazbeni program koji  će zasigurno dobro zabaviti sve prisutne. U Rijeci će sve prisutne zabavljati Neno Belan & Fiumens i DJ HrwoE, dok će u Puli za vrhunsku atmosferu biti zaduženi grupa Pavel i DJ Eddie Ramich. 

Foto: Staropramen

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message