Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trik za ljude koji imaju dugoročni kredit

Većina ljudi ima podignut dugoročni kredit i to najčešće onaj za stan ili auto. Takvi krediti zahtijevaju redovito plaćanje rata jer u suprotnom vam nekretnina ili automobil mogu biti oduzeti, a račun stavljen u blokadu

Foto: Ferratum Bank Hrvatska

Naravno da se svi trude redovito otplaćivati rate, ali što učiniti ako koji mjesec nemate dovoljno novca za to? Razlozi mogu biti razni i ne moraju biti vaša krivica. Ponekad se dogode neplanirani troškovi za koje niste sami odgovorni jer su posljedica više sile, ali banka kojoj dugujte ratu dugoročnog kredita ne pita za razloge – ona jednostavno želi svoj novac.

U tom slučaju, idealno rješenje su brzi krediti Ferratum banke. Online gotovinski krediti Ferratum banke vrlo su pristupačni, jednostavni i brzi. Novac vam može biti u rukama samo 15 minuta nakon prijave, a sam proces ostvarivanja kredita toliko je jednostavan da ga možete obaviti i od kuće. Ali ne samo to, brzi krediti Ferratum banke su i najpovoljniji! 

Besplatni krediti za nove korisnike

Novi korisnici i dalje mogu ostvariti jedinstvene besplatne kredite. Zatražite do 4000 kuna s rokom otplate od 30 dana i ostvarite pogodnost od 0 kn bankovnih troškova. Posebnu pogodnost imamo i za sve postojeće korisnike. Njima Ferratum banka nudi 30% manje bankovne naknade, uz rok otplate do 30 dana, za sve postojeće gotovinske kredite. Bez obzira kakva vam je financijska situacija, brze online kredite možete ostvariti tek u nekoliko klikova i za samo nekoliko minuta otkako ste poslali online prijavu. Svaki kredit možete iskreirati po vlastitim potrebama i, uz iznos cjelokupnog kredita, odabrati ili idealni iznos rate ili vrijeme otplate kredita.

Online prijava u nekoliko klikova

S vlastitog kompjutera ili mobitela možete se prijaviti za online kredit Ferratum banke. Sve što trebate je putem online obrasca odabrati željeni iznos kredita i rok njegova vraćanja ili željenu visinu rate kredita. Nakon što ste podesili kredit po vlastitoj mjeri, unesite ime i prezime, adresu, email adresu, broj mobitela, OIB i IBAN vašeg tekućeg računa. Uz unos osobnih podataka, izvršite uploada obostrane slike osobne iskaznice i slike kartice tekućeg računa te vaš selfie s osobnom iskaznicom. Ako pri bilo kojem koraku trebate pomoć, slobodno se obratite našoj korisničkoj podršci.

Foto: Ferratum Bank Hrvatska

U slučaju da prijavu izvršite nepotpuno, naša korisnička podrška će vas kontaktirati i pomoći vam da se pravilno prijavite. Nakon uspješne prijave i obrade vaših podataka, banka će vam putem emaila poslati Ugovor o kreditu. Potpisani ugovor, uključujući i potvrdu o jamstvu, pošaljite emailom banci. U samo nekoliko minuta, vaš će kredit ići na isplatu!

Novi korisnici će pritom ostvariti posebnu pogodnost besplatnih kredita, odnosno kredita do 4000 kuna, s 0 kuna bankovnih troškova i rok otplate do 30 dana, dok će već postojeći korisnici  moći ostvariti 30% popusta na bankovne naknade i rok otplate do 30 dana za sve vrste online kredita!

Ovim jednostavnim rješenjem možete spriječiti teže posljedice zakašnjelog plaćanja rate dugoročnog kredita. Umjesto da riskirate veće kamatne stope ili blokadu, obratite se Ferratum banci i njihovim brzim kreditima sredite problem dugoročnog kredita!
 

Tema: Promo sadržaj

Message