Obavijesti

News

Komentari 123

Trikovi za uzbudljivo ljeto: Kako galebariti #bezgreške?

Trikovi za uzbudljivo ljeto: Kako galebariti  #bezgreške?

Galebarenje je kao drevno dalmatinsko umijeće zavođenja turistkinja već dio tradicije i gotovo da bi se moglo svrstati u nematerijalnu kulturnu baštinu. Otkrijte što svaki pravi galeb mora znati o šarmiranju ljepotica uz more

VIDEO

Ljeto je sve bliže, a to znači da uskoro na Jadransku obalu stižu kolone turista, ali i ljepotica željnih ljetnih ljubavi. Čehinje, Njemice, Slovenke, Austrijanke, Mađarice i mnoge druge već su uplatile ljetovanje i maštaju o muškarcu s kojim će doživjeti najuzbudljiviju ljetnu avanturu.

Mladići koji ih čekaju na našoj obali znaju kako zavesti lijepe žene jer se od davnina poznato umijeće galebarenja prenosi s koljena na koljeno. Žene žele uzbuđenje i romantiku, a galebi su pravi umjetnici zavođenja žena uz sunce, more i barku.
Galeb će promatrati ljepotice na plaži ležerno sjedeći na terasi uz orošeno pivo koje mu pomaže da se rashladi na paklenoj vrućini i smisli najbolji plan kako započeti razgovor s ljepoticom koju je odlučio osvojiti. 

Prije nego što odlučite pristupiti lijepoj plavuši koja se zvonko smije potrebno je mirno promotriti situaciju. Iako sjedi u ženskom društvu, to ne znači da se negdje u blizini ne nalazi njezin dečko. Pravi galeb će poput ptice najprije snimiti situaciju. Je li lijepa djevojka Mađarica ili Čehinja? Jesu li s njom u društvu prijateljice ili rođakinje? Uz dobru pripremu znat ćete na kojem jeziku se trebate obratiti, a tako ćete biti i opušteni. Dobar galeb treba pritupiti ležerno jer će tada i obične rečenice poput "Odakle si?" uz prekrasnu kulisu mora i sunca zvučati kao romantična poezija.

Otkrili ste da je lijepa plavuša Čehinja i da ljetuje s prijateljicama, a sada trebate pokazati svoj šarm i vještine. Razmislite što vole Česi, brbljav i ljubazan narod koji voli naše more jednako kao što uživaju u okusu piva. Kada prilazite lijepoj Čehinji nemojte je pitati "Koliko je sati?", jer pravi muškarac može i mora puno bolje od toga. Pitanja poput „Oprostite, smijem li se zaljubiti u vas?“ sigurno će zainteresirati mladu damu i izmamiti joj osmijeh na lice. Uz opušten razgovor najbolje je da joj ponudite kriglu hladnog piva. Tako će razgovor potrajati puno duže, a vi ćete kao pravi šarmer dogovoriti i zabavu za večer. 

couple drinking beer at outdoor bar

Iako za neke strankinje kruže glasine da su suzdržane i hladne, imajte na umu kako je samo riječ o različitim kulturama. Za razliku od Čehinja, za Britanke, Njemice ili Austrijanke misli se da nisu sklone ljetnim avanturama. Međutim, pravi galeb već zna da one samo tako djeluju i da vrlo često jasno i glasno kažu što žele. Nemojte izgubiti samopouzdanje nakon prve oštre rečenice i nema potrebe smišljati neke posebne ulete. Ponekad je dovoljno prokomentirati vrijeme ili situaciju uz simpatičan osmijeh. Prve rečenice mogu biti komentar o hladnom moru, gužvi na plaži, a uz direktan pogled u oči mogu biti vrlo lagan početak ugodnog čavrljanja i lude ljetne avanture.

Dalmatinski šarmer sebe zapravo ne smatra zavodnikom, jer on jako voli žene i njihovo društvo. Zbog njegovog velikog srca koje je puno ljubavi prema ženama uvijek će biti galantan i kulturan, a govorom tijela pokazat će ženi koliko mu se sviđa, ali će se i potruditi ispuniti vrijeme romantikom i užitkom. Šetnja na najljepšoj plaži, vožnja barkom i ples u lokalnom klubu - ništa mu neće biti teško.

Kad upoznate ženu u klubu,osvojite je tradicionalnim pozivom na ples. To je zasigurno ulet koji joj se nije dogodio već godinama, Nakon probijanja fizičke barijere lako ćete uz ljetno piće započeti razgovor. Slušajte svaku njezinu riječ, gledajte u nju kao da ne postoji ni jedna druga na svijetu i luda ljetna avantura može početi. Možda se vrati i iduće ljeto i potraži svog galeba na istoj plaži!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'
TRAŽE IZMJENU SPORNE TOČKE

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'

Smatraju da su točkom 8. navedenog zakona Roditelji njegovatelji i Njegovatelji ponovno i namjerno izmanipulirani, te da nisu zaslužili ovakav diskriminatoran i ponižavajući tretman

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute
SAMOSTALNO NA IZBORE

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute

Ustvrdio je i da je predsjednik SDP-a Peđa Grbin, zbog potencijalne koalicije, čak odustao od kandidature za premijera te je "bio spreman predati to mjesto Sandri Benčić"
Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate
NESRAZMJER U IMOVINSKOJ KARTICI

Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate

U razdoblju od 2016. do 2018. godine prijavio je veća primanja za suprugu od stvarnih. Tako je navedeno da joj je godišnja plaća 121.385 kuna, a tijekom 2016., 2017. i 2018. je u zbilji primila dvostruko manje