Obavijesti

News

Komentari 74

Triler u Mostaru: Likvidirao je mladića i zapalio cijelu zgradu

Triler u Mostaru: Likvidirao je mladića i zapalio cijelu zgradu
3

Dvojica mladića ušla su u zgradu 'Slavonije Di', a stražar V. T. (59) je jednog od njih ubio hicem iz pištolja. Nakon što je vidio što je učinio, zapalio je zgradu kako bi prikrio ubojstvo

VIDEO

Stražar 'Slavonije Di', V. T. (59) ubio je u nedjelju jednim hicem  I. A. (25) te nakon toga zapalio zgradu u Mostaru kako bi prikrio tragove zločina, potvrdili su u utorak u MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), javlja Dnevni-list.ba. 

Kako piše Klix.ba, riječ je o poslovnom objektu koji je prije rata bio salon namještaja, a posljednjih najmanje 15 godina je napušten.

Draženko Miletić, načelnik kriminalističke policije je govoreći o događanjima u posljednja dva dana u naselju Rudnik gdje je smještena 'Slavonija Di' kazao kako su dvojica rođaka, I.A. (1992.) i S.N. (1992.),  koji se bave sakupljanjem sekundarnog otpada u nedjelju ušli u objekt 'Slavonije Di' koji je inače pod stalnom zaštitom misleći kako u objektu nema nikoga i kako je stražar otišao.  

- Oni su se bojali ući u objekt. Ni u jednom trenutku nisu vidjeli stražara i ušli su kroz razbijeno staklo, ali kada su ušli,  unutra ih je dočekao V.T. (1958.) koji im je rekao da stanu i ispalio jedna hitac u zrak. S. N. je uspio pobjeći kroz razbijeno staklo, no I. A. nije. Njemu je prišao V. T. i počeo se naguravati s njim i udarati ga rukohvatom pištolja. S. N. je pokušao izvući rođaka i gledao je sve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Potom je V. T. ispalio metak, a I. A. je pao i nije se više dizao. To je vidio S. N. te je pobjegao jer je i prema njemu bio uperen pištolj, kazao je Miletić i dodao kako je V.T., nakon što je vidio što je učinio, zapalio zgradu u pokušaju prikrivanja ubojstva. 

Nakon svega, V. T. je otišao pustivši da zgrada izgori.  

Od mještana naselja Rudnik koji dobro poznaju V. T. Dnevni-list.ba doznaje kako je uvijek bio korektan i kako je držao radionicu u zgradi ”Slavonije Di”. Kažu kako je u nedjelju tokom požara došao i kako je bio izbezumljen. 

– Tresao se i nije mu bilo dobro od prizora, kažu mještani koji su mislili da ga je cijela situacija potresla. Mještani kažu i kako su već duže vrijeme viđali ljude koji se motaju oko ”Slavonije Di”, kao i toga dana i da je “V.T. s njima stalno imao problema”. 

Na novinarski upit je li osumnjičeni priznao ubojstvo Miletić nije želio jasno odgovoriti kazavši tek kako je V. T. dao izjavu i kako nema sumnje u to je li  počinio ubojstvo.

No, ostalo je nejasno čiji je V. T. bio zaposlenik i tko ga je zadužio da čuva zgradu 'Slavonije Di'. 

– On je nekada radio u 'Slavoniji Di', a sada je vlasnik sasvim drugi i on nije zaposlen u toj vlasničkoj firmi i nije zaštitar. On nije zaštitar jer nema certifikat. On je čuvao objekt, ali mi ne znamo tko ga je angažirao - rekao je Miletić dodavši kako pištolj kojim je učinjeno kazneno djelo nije bio registriran. 

Tijekom požara na objektu 'Slavonije Di', vatra je zahvatila i obližnju kuću, te su izgorjela i tri automobila

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag